Lekelenmem oldu hamileliyim?

elifsmr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
24
16
8
34
Kızlar merhaba adetime 5 gün var dün hafif pembe akıntı şeklinde lekelenmem oldu bugün test yaptım sizce hamile olabilir miyim ? İki çizgi belirgin olan ilk test silik olan ikinci test bakar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 164
Kızlar merhaba adetime 5 gün var dün hafif pembe akıntı şeklinde lekelenmem oldu bugün test yaptım sizce hamile olabilir miyim ? İki çizgi belirgin olan ilk test silik olan ikinci test bakar mısınız?
Baya net çizgi var kan baktırın umarım sağlıkla ilerler

Belirgin olan ilk test ve aynı idrarla bir dakika ara ile yapılmış bir test neden böyle düşündünüz ?
Bunu yorumda belirtmediniz ilk testi koyu ikinci testin silik olduğunu söylemişsiniz ben sizin yazdığınıza göre yorum yaptım eğer şimdi dediğiniz gibiyse testi tekrarlayın ve içinizi ferah tutun strese girmeyin

Umarım ilk gebeliğim 7. Haftada sonlandırıldı büyümediği inşallah vardır ve büyür..
Cnm ilk kaybından ne kadar süre sonra gebe kaldın benimde kaybım var kalp atılı olmadan kğrtaj oldum şimdi denemeye başladım bir adet olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…