- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bimden gürdal'ın yağ çöz var sık 5 dk bekle pırıl pırıl çıkarr cnmKizlar merhaba benim ocagimin yanindaki duvarda hep yag lekeleri olustu kizartmalardan sıcrayan yaglar damla damla duvarda kaldi .. cif camasir suyu aspirin hepsiyle sildim ama cıkmadı sizin bir oneriniz varmi nasil cikar bu yag lekeleri..
Ben aspiratordeki yaglari bir turlu cikaramadim en son sicak suya lavabo ac doktum petekleride icine attim tertemiz oldu.Sizde elinize eldiven takip sprey siseyle puskurtup silebilirsiniz
Ama cok kimyasal(
Zoom kullanabilirsin benim ocagim dun aksma les gibiydi temizledim sonra bisey kizartmaya karar verdim o da kucuk geldi bastan aşağı yag oldu onla sildim oldu hic canımı sikmadim bile yeni temizlemistim diye
Kizlar merhaba benim ocagimin yanindaki duvarda hep yag lekeleri olustu kizartmalardan sıcrayan yaglar damla damla duvarda kaldi .. cif camasir suyu aspirin hepsiyle sildim ama cıkmadı sizin bir oneriniz varmi nasil cikar bu yag lekeleri..
Siz de tekrar yapmayın lütfen :)Evet bende korka korka yaptim ancak baska carem yoktu cunku berbat haldeydiAma haklisiniz ana zarar vermemis olsada konu sahibine zarar verebilir en iyisi mesajimi sileyim :)