Ben aspiratordeki yaglari bir turlu cikaramadim en son sicak suya lavabo ac doktum petekleride icine attim tertemiz oldu.Sizde elinize eldiven takip sprey siseyle puskurtup silebilirsiniz
ocağın yanındaki boyalı duvar diye anladım.
öyleyse üzgünüm badana yapana dek çıkacağını sanmıyorum.
benim lavabonun yanındaki duvara yanlışlıkla damlattığım soğuk yağ bile çıkmamıştı.
eğer seramikse, iyi bir yağ çözücüyle telle ovarsan. ilaki çıkacaktır.
Ben aspiratordeki yaglari bir turlu cikaramadim en son sicak suya lavabo ac doktum petekleride icine attim tertemiz oldu.Sizde elinize eldiven takip sprey siseyle puskurtup silebilirsiniz
Ama cok kimyasal (
Zoom kullanabilirsin benim ocagim dun aksma les gibiydi temizledim sonra bisey kizartmaya karar verdim o da kucuk geldi bastan aşağı yag oldu onla sildim oldu hic canımı sikmadim bile yeni temizlemistim diye
Ama cok kimyasal (
Zoom kullanabilirsin benim ocagim dun aksma les gibiydi temizledim sonra bisey kizartmaya karar verdim o da kucuk geldi bastan aşağı yag oldu onla sildim oldu hic canımı sikmadim bile yeni temizlemistim diye
Evet bende korka korka yaptim ancak baska carem yoktu cunku berbat haldeydi Ama haklisiniz ana zarar vermemis olsada konu sahibine zarar verebilir en iyisi mesajimi sileyim :)
Kizlar cook tesekkur ederik onerileriniz icin .. deniycem soylediklerinizi eger oblarda ise yaaramazsa artik badana kagit dediginiz gibi alternatif bi cozuk bulmaya calisacagim artik gordukce sinirlerim bozuluyo cunku duvarda kir falan bisey oluyo mesela islak bezle siliyorum o hemen cikiyo ama yag gercekten illet biseymis
Sık silmezseniz yerleşir o yağlar. Her yemekten sonra bir bez geçiriverin.
Turmepa'nın sprey yağ çözücüsü var, ben ondan fıslatıp siliyorum bulaşıkları hallettikten sonra. Kokusu da çok güzel.
Şimdi ağırlaşmış olanları ancak güçlü yağ çözücüler çıkartır. Ellerinize dikkat edin kullanırken.
Evet bende korka korka yaptim ancak baska carem yoktu cunku berbat haldeydi Ama haklisiniz ana zarar vermemis olsada konu sahibine zarar verebilir en iyisi mesajimi sileyim :)