Kızlar Selam.
Uzun zamandır konu açmıyordum yoğunluktan
Şimdi yeni bir sıkıntım var, yüzümdeki sivilce izlerim..
Hangi dermataloğa gittiysem çözüm bulamadık.
En son Tv lere çıkan hanımın kliniğine gittim cumartesi günü.
Çok hoş çok seven güleryüzlü ve harika ötesi güzel bir bayan baya imrendim.
Yaşımın genç olduğunu (22 )hücrelerin yenileneceğini,ama polikistik overim olduğu için sivilcelerimin bir çözümü olmadığını söyledi.
Şuan yüzümdeki izlerin derin olduğunu ve baya lazer işlem gerektirebileceğini söyledi.Peeling 1000 tl,lazer 2500 tl,prp diye birşey 800 tl,cilt bakımı 200 tl, verdiği aylık bakımlar bittikçe alıorsun 300 tl,
valla ben altından kalkamadım 4-5 aylık maaşımı buraya vermem gerkiyor
fiyatları çok yüksek geldi,
okadar çaresiz midir yüzüm, yok mu başka taviye edebileceğiniz bana yardımı dokunacak birileri, çok çirkin biri oldum bu izlerle evliyim kötü görünüyorum mutsuzum.
Yardımcı olabilecek doktorlarda takip ediyorsa burayı özel mesajdan yüzümün resmini göndermek isterim.
Tamam 100-200 tl ye çıkılmaz bu işin içinden ama 800 olur 1000 olur yani bu 5000 falan tutuyor
(
yardımlarınızı bekliyorum,
teşekkürler
Uzun zamandır konu açmıyordum yoğunluktan
Şimdi yeni bir sıkıntım var, yüzümdeki sivilce izlerim..
Hangi dermataloğa gittiysem çözüm bulamadık.
En son Tv lere çıkan hanımın kliniğine gittim cumartesi günü.
Çok hoş çok seven güleryüzlü ve harika ötesi güzel bir bayan baya imrendim.
Yaşımın genç olduğunu (22 )hücrelerin yenileneceğini,ama polikistik overim olduğu için sivilcelerimin bir çözümü olmadığını söyledi.
Şuan yüzümdeki izlerin derin olduğunu ve baya lazer işlem gerektirebileceğini söyledi.Peeling 1000 tl,lazer 2500 tl,prp diye birşey 800 tl,cilt bakımı 200 tl, verdiği aylık bakımlar bittikçe alıorsun 300 tl,
valla ben altından kalkamadım 4-5 aylık maaşımı buraya vermem gerkiyor

fiyatları çok yüksek geldi,
okadar çaresiz midir yüzüm, yok mu başka taviye edebileceğiniz bana yardımı dokunacak birileri, çok çirkin biri oldum bu izlerle evliyim kötü görünüyorum mutsuzum.
Yardımcı olabilecek doktorlarda takip ediyorsa burayı özel mesajdan yüzümün resmini göndermek isterim.
Tamam 100-200 tl ye çıkılmaz bu işin içinden ama 800 olur 1000 olur yani bu 5000 falan tutuyor

yardımlarınızı bekliyorum,
teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: