Lekeler, Çiller Lekeler ve Büyük Gözenekler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

_Sevdamxx_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
220
37
18
Merhaba Kızlar,
Yaklaşık 15 senedir Akne ile boğuşuyorum. bi 16 ay kadar Roaccutan kullandım ve sonuçları da iyi oldu. Son senelerdir tek tük Sivilce çıkıyor, onları da yediklerime bağlıyorum ama şuan en büyük sorunum, kalan lekeler ve yüzümün birçok yerinde olan büyük gözenekler. Kozmetik ürünlerin vs. hepsini kullandım, ilaç krem pahalısından ucuzuna kadar. Bir ara da 100% gül suyu kullandım - biraz azalma olsa da, hala duruyor.

Bu Gözenekler ve lekeler için önerebileceğiniz bir Kozmetik müdahale veya Doktor/ameliyat var mı? Senelerdir O kadar çok para döktüm ki bu olaya, artık kesin bi çözüm istiyorum - fiyatı ne olursa olsun.

Canım sivilce lekelerinden bahsediyorsun ben sana bir hemşire olarak aloevaranin ürünleriyle bu lekelerden kurtulacağını garanti veriyorum sadece bana yüzünün lekelerinin bi fotoğrafını yollayabilirsen daha ayrıntılı yardımcı olurum

Garantimiii :)nie aktif uye degilin insanlar n kadar yalanci

Tatlım eğer oldu bitti gözeneklerin açıksa çok basit dermatixSi ultra jel yara izleri ile ilgili bu jel derdine derman olur eğer herhangi birşeyden sonra gözeneklerin açıldıysa bepanthol krem her gece sür güneşe çıkma..

la roche posay pigmentclar leke için bunu kullandım tavsiye ediyorum canım kısa bir sürede lekelerimi yok etti.

9 ay önce kullanmıştım, ne kadar süreyle kullandığımı hatırlamıyorum izlerim geçene kadar kullandım ama şöyle söyliyim bir tüp bitmeden lekelerim geçmişti.. şu an hala tüpte krem mevcut. sabırsızlanmayacaksın, cildin için sabretmeye değer. sadece gece yatmadan önce izlerin üzerine süreceksin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…