Lekeler, Çiller Lekelere % 100 ışık peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

TDTDT

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
15
0
6
İstanbul
Selam kızlr sızden rıcam bı bılgısı olan varsa yardımcı olsun lekelerım var bnı cok rahatsız edıyo bn de pervın dıncerın polıkılınıgıyele gorustm lekelere %90 gecer dıyo 2350 tll fıyatıda ama sonuc kesın alırsınz dıyo
fakat bır de ist.fatıhte bı yerle daha gorustum o da ısık peelıng ewet etklılı fakat lekelerden kesın kurtulayım dıyosan bı ıslem varmıs onu yapalım geln goruselm dıyo yuzde yuz gecer dıyo 1500 tkl fıyattı daa ne yapmalıyım bılemedımmm

Selam kızlr sızden rıcam bı bılgısı olan varsa yardımcı olsun lekelerım var bnı cok rahatsız edıyo bn de pervın dıncerın polıkılınıgıyele gorustm lekelere %90 gecer dıyo 2350 tll fıyatıda ama sonuc kesın alırsınz dıyo
fakat bır de ist.fatıhte bı yerle daha gorustum o da ısık peelıng ewet etklılı fakat lekelerden kesın kurtulayım dıyosan bı ıslem varmıs onu yapalım geln goruselm dıyo yuzde yuz gecer dıyo 1500 tkl fıyattı daa ne yapmalıyım bılemedımmm

slm bende tv de izlemiştim fakat ankarada yaşadığım için gitme şansım yok.ama garanti veriyxormuş diye duydum bence denemeya değer.1,5 ayda sonlandırıyormuş, kısa bir süre aslında.bence pervin dinçere git tv da boy gösterdiği için işini şansa bırakacağını sanmıyorum.

Ewt bnde ole dusunuyorum sanırım pervın hanımqa gıdecegımm cvp verdıgın ıcn tsk. Ler ama dıer yerle de gorusecegım cok net konstu o bayan da nisanlanıcm 2 3 ay sonra bı an once kurtlm ıstyrumm

[diğer merkezlerdede fiyat hemen hemen aynı en azından medyatikler.sonuçlarını da burda paylaşırsan seviniriz...

Ewt canım ya su aralar ehliyet işim var o bıtsın de yapıcgm olumlu sonç alırsam zaten hepınızı bılgılendırırım......

Benim yüzümde lekeler ćiktı 3yıl önce hamilelik döneminde.Lohusalıkta arttı malesef.kimyasal peeling sonrası daha da arttı.neredeyse tüm alnım leke oldu.Burnumun kenarlarinda var hafifde olsa .Bu lekeler ķışın hafifliyor.Yazında artıyor.Geçen yıl prp yaptırdim.Yüzume ısıltı verdi.Ama geçmedi.Biraz açıldi lekelerim.Sonradan öğrendim.Leke tedavisinde çokta başarılı değilmiş.Daha ćok anti aging.Bugün mezoterapi ile serum brightening yaptırdım.Ardından Işık peeling yaptırcam inşallah bir aksilik olmazsa.Umarım %90 başarılı oluruz;))Gelişmeler hakkında bilgilendiricem sizleri

merhaba monokoprensesi. benim lekelerimde de bir açılma olmadı maalesef:KK61: devam kremini kullanmaya devam etmememi solediler pervin hanımın kliniğinde. Bu da yaklaşık 2,5 ay sonra etkisini gösterio dediler ama benim pek umudum kalmadı:(Şubat ayında tekrar gideceğim bakalım inş. geçmiş olu o zamana kadar. sevgiler....

Merhaba fuuu
Yoğunluktan yeni gördüm mjınızı.inşallah cildinizdeki lekeler düzelir.Hiçmi değißiklik olmadı?Benim mezoterapi seanslarım bitti.Sömester tatilinde yaptırmayı düsunuyorum ışık peelingi.Soyulmaktan korkuyorum.1hafta evden çikmamak gerekiyormuş.Sizin cildiniz nasıl oldu peeling sonrası?Ağrılı bir işlemmi?Pervin hanım lazer tonik onerdi eger soyulmak istenmiyorsa.(Q-switch lazer)daha uzun sureli bir islem en az15 seans.Biraz kararsız kaldım.Devam kremini kullanıyorum 5-6haftadır.Suan icin pek fayda görmedim.Herzamanki gibi kışın lekeler soluyo yazında coşuyorlar:((

Merhabalar
yanaklarimdaki lekeler cok hafif belli.Benden başkası anlamıyor;)).alnimdaki lekede açilma var .en azında fondötenle kapatabiliyorum.Tabi tedavi bitmedi henuz.

nasil bi tedaviki bu kac seans gerekiyo ve hastanedemi yaptriyosunuz
Pervin hanımın polikliniğinde.
Mezoterapi yaptırdim 5 seans.
Cildi hafif açıo.Içinde serum brightening ve vitamin var.Bir sonraki tedaviye hazırlık.Sırada ışık peeling yada Q SWITCH Lazer var.Henüz kararsızim.ikisinin arasında kaldım.Buarada
ışık peeling yaptıran arkadaşlar ne durumda?Lekelerinizde düzelme varmı?

Pervin hanımın polikliniğinde.
Mezoterapi yaptırdim 5 seans.
Cildi hafif açıo.Içinde serum brightening ve vitamin var.Bir sonraki tedaviye hazırlık.Sırada ışık peeling yada Q SWITCH Lazer var.Henüz kararsızim.ikisinin arasında kaldım.Buarada
ışık peeling yaptıran arkadaşlar ne durumda?Lekelerinizde düzelme varmı?
vaalla benmde hafif lekeler var gunes lekeleri. ama baya hafifledi ben dogal yollara basvurmustum. silinik derecede suan. hani bide lazer yaptirip tamamen gtsin die dusunuorumda. nasil olcak blmiyorum

Hm süper bende doğal maskeler limon suyundan elma sirkesinden vs.birsürü şey denedim ama faydası olmadı.yüzde yüz geçmez zaten.Cildi ćok iyi korumak ve bundan sonraki hayatımızda direk güneşe maruz kalmamak lazım:(maalesef.

Hm süper bende doğal maskeler limon suyundan elma sirkesinden vs.birsürü şey denedim ama faydası olmadı.yüzde yüz geçmez zaten.Cildi ćok iyi korumak ve bundan sonraki hayatımızda direk güneşe maruz kalmamak lazım:(maalesef.
ewt bnde guneslenmeyi bronzlugu cok seviyorum ama napim :D sen o bu tedaviyi kaca yaptiriyosun cnm

Fiyatlar değiştimi bilmiyorum yaklaşık 4bin tl tutuyor benimki.devam kremi ile.Ama yüz yüze görüşmek daha iyi.Herkesin cildine göre bir tedavi planı oluşturuluyor.

Back
X