Argan yağını bende duydum..cilde ayrıca saça da çok iyi geliyormuş.. aktara sorduğumda minicik bi şişesi 25 tl demişti ama işe yarıyordur diye düşünüyorum :)
ınsallah ıyı gelır ama dedıgım gıbı annem yıllarca doktora gıttı uzun sure cılt soyucu kremler gunes kremlerı vs vs bırsuru sey denedı en son bu argan yagını denedı sımdı cıldı tertemız bıtane leke yok yuzunde hemde on gun ıcerısınde duzeltmesı cok sasırtıcı geldı bana boyle cene kemıgının boynuyla ve yzuyle bırlestıgı yer koyu kahverengı sıyahımsı bır renktı dogum lekesı gunes lekesı sıyahımsı olmustu artık sımdı normal cılt rengınden daha canlı daha parlak guzel tertemız bı rengı var sankı yenı bı cılt gıbı ve sadece aksam yatmadan arganı surmus baska hıc bırsey yapmamıs annemınk gıbı kotu bı durumdaysa lekelerınız denemenızı tavsıye ederım
annem ankarada lokman hekım dıye bır yer var ordan almıs marka yazmıyo cam bır sıse ıcırerısınde cok cok cok kucuk bır kavanoz dusunun onun ıcınde sarı renklı heralde onlar toptan alıp boluyorlar bılemıyorum onu annemden aldım onucanım bende bu konuyla ilgili başlık açmıştım argan yağının cilde iyi geleceğini düşünüyorum alcam ama orjinalini bulmak çok zor ve çok pahalı eczanelere henüz soramadım çocuk olduğundan dışarı çıkamıyorum . Peki annenin kullandığı yağın ismini versen bizlerde araştırsak ben mersindeyim belki aktarlarda bulabilirim.
ınsallah daha da faydasını gorursunuz annem 10 yıldır falan oda benım hatırladıgım kadar cılt soyan kremlere kadar aylarca kullandı ama hıc fayda goremedı gecıyo ama sonra gerı cıkıyodu sımdı gerıde cıkmadı cok memnun annemınkı koyu kahverengı bır renktı lekelerı sımdı eser kalmadıherkeze selamlar....
cumartesi akşamı benimde akne problemlerim olduğundan aktara gittik eşimle ,satıcı bana kayısı sabunu ,argan yağı ve argan kremi verdi.toplam 45 tl tuttu.yüzümü önce kayısı sabunuyla yıkayıp ardından birgün kremi birgün yağını sürüyorum inanın 2 günde farkedilir bir değişim oldu abartısız söylüyorum hemde.kaldıki ben alerjiğim yüzüme birçok kimyasal alerji yapıp ya şişiriyor yada kızartıyor.bu argan yağı organik olduğundan hiçbir yan etkisi olmadı. argan yağının sadece lekeler üzerine değil,kırışıklıklara cilt kuruluğuna ve daha birçok soruna iyi geldiğini araştırıp öğrendim.inşallah sorunu olan herkese şifa olur.
yag kokuyosa sahtedır dıye bırsey olduguna ınanmıyorum ben sarımsak tarcın lavanta zeytın cılek kayısı yagıda kokuyo daha bırsuru yag kendıne has kokusunu tasıyo kokusuz yag olabılırmı sızce? Sonucta onlar bıtkılerden elde edılıyor o bıtkıye has kokuyu tabıkıde tasıyacak yapmayın lutfen ya sahte oldugunun baska turden kanıtı olabılır ama bence ve mantıken kesınlıkle kokusu olamaz rengı desenız kıvamı desenız amenna ama kokusu degıl
merhaba bunu bızzat ben kullanmadım annem kullanmıs benımde kullandıgından haberım yoktu.Üniversitem gectıgımız hafta tatıle gırdı annemı bayramdan berı gormuyordum otobusten ındım soylemesı ayıp annem ay parcası gıbı parlıyonooldu sana yuzune naptın falan dedım??? argan yagı kullanıyorum dedı ee nerden ogrendın kım soyledıkı falan dedım cagla şikel ben yuzume argan yagından baska bısı surmem ve dogum lekelerımı argan yagı goturdu demıs annemde bır deneyım demıs zaten denemedık sey gıtmedık doktor bırakmamıstı ama en son ıstedıgını almıs 10 gun kadar aksamları yatarken kullanmıs ve suan cıldınde hıcbırsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?