Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leman dergisinin değilmi
yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.Yok,sizden bahsediyorum.
yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
![]()
yeni yazmaya başlayınca ne oluyor onu anlamadım yani?Ne alaka bu fotoğraf ? Benim görüşümü nereden biliyorsunuz ?
Görmediyseniz sizin probleminiz,siz daha buraya yeni yeni gelmeye,yazmaya başladınız,çoğumuz açıldığından beri.
yeni yazmaya başlayınca ne oluyor onu anlamadım yani?
ben burayı takipteyim sürekli ve sizin her yazdığınızdan ne tarafta olduğunuz çok belli
sürekli bir Hükümete atma tutma çabalarındasınız. Bende size biraz kendi tarafınızı eleştirmeniz ve unutmamanız için bir fotoğraf yükledim...
Yanlışsınız, Sevdalinka bilakis çok tarafsız bir insan. Ki kendisi ne bir partiye mensup ne de bir partinin sempatizanı.yeni yazmaya başlayınca ne oluyor onu anlamadım yani?
ben burayı takipteyim sürekli ve sizin her yazdığınızdan ne tarafta olduğunuz çok belli
sürekli bir Hükümete atma tutma çabalarındasınız. Bende size biraz kendi tarafınızı eleştirmeniz ve unutmamanız için bir fotoğraf yükledim...
Sınıfın hakimiyeti de öğretmenlerde değil,siyasetçilerdeymiş.
Bunu da görmüş olduk.![]()
Ayy konu nerden nereye gelmis. Ulke savasdan cikmis, daha yeni toparlanmaya basliyor,insanlar ellerinde karneleriyle ekmek kuyruklarinda bekliyorlar.yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
![]()
kiz zayif not aldi diye ogretmenin sinifi degistiriliyor.demek ki diger ogretmenler , kiz zayif alsada notunu yukseltiyorlar.
yolsuzluga,haksizliga ,hirsizliga hosgeldiniz.
Ayy konu nerden nereye gelmis. Ulke savasdan cikmis, daha yeni toparlanmaya basliyor,insanlar ellerinde karneleriyle ekmek kuyruklarinda bekliyorlar.
Aradan gecmis 50_60 yil peki ya Simdi,insanlar copleri karistiriyirlar, ekmek bulabilmek icin hanimefendi....
Eskiler yine iyi yasadılar. Hep aynı laf Akepedir önce söyleydide.... Sanki biz akepden once ilkel kabileler halinde elimizde mızrak ile mağaralarda yaşıyorduk.Ben zaten önceden kuyruklarda bekliyorduk da Akp sayesinde artık bir randevuyla hiç sıra beklemiyoruz (ki hiç sıra beklemiyoruz da doğru değil de neyse) muhabbetine de ayrı bir hastayım.
Artık kuyruklarda sıra beklemiyoruz çünkü bilgisayar var, internet var, e-devlet var. Çoğu işlemini online yapıyor insanlar, eskisi gibi bizzat orada bulunman gerekmiyor. Bu Akp'nin değil gelişen bilgi teknolojilerinin, o gavur dediğiniz bilim insanlarının başarısıdır.