• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leman dergisinden iğrenç kapak

yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
c.jpg

Bence savaş sonrası Türkiye fotolarıyla, ayakkabı kutularından para fışkıran 2013-2014 Türkiye'sini birbiriyle kıyaslamayın.

Gerçek anlamda komik olmak, belli bir mantık ve zeka ister. Bırakalım güldürme işini Leman'a ve diğer dergilere, onlar yapsın.

Arkadaşlar biz çocukların abuk subuk suçlardan sorgulanmasından, tutuklanmasından, meydanlarda yuhalatılmasından rahatsızız, şikayetçiyiz değil mi? Burada da karikatürde 9.sınıftaki bir çocuğun kullanılmasını ama onlar da yapıyor diye savunmamalıyız bence. Çok büyük bir hakaret yok evet ama bu olayda kızın suçu da yok, babasını karikatürize etseler daha mantıklı olurdu.

Size katılıyorum yapıyorlar, yıkıyorlar, çocukmuş gençmiş dinlemiyorlar ucu azıcık kendilerine dokununca "ama o daha çocukk!!" diye bağırıyorlar ve bu durum çok sinir bozucu ama yanlışı yanlışla savunmayalım bence.

Leman'ın yayından kalkmasını gerektirecek kadar büyük bir yanlış yok. Eğer her yanlış yapanı yayından kaldıracaksak Leman'a gelene kadar her gün ayrı bir nefret söyleminde bulunan ve yalan haber yapan Yeni Şafak, Akit, Habervaktim, Sabah gibi gazeteler yayından kalkmalı önce.

Valla hic yapamicam dedigini teslacim.
Aportta bekleniyor aman nasil bir acik verecek muhalefet hemen elestirelim diye.Su elestiriyi gercekten cocuk ruh hali dusunuldu diye yapildigini bilsem tamam diyecegim haklisin.Hem bi dk ya 15-16yasinda onlara gore cocuk degil biliyosun.

Insanliktan yoksun pislikler. Bu kiz arkadaslari arasinda rencide olmayacak mi? Psikolojisi bozulmayacak mi? Bazilari da kalkmis iyi olmus diyor. Ahmet Davutoglu'nun kendisine hakaret etselerdi küçük kizdan ne istemisler? Bu kız uzulmeyecek mi? Yazik degil mi?
Nefret insanin gözünü böyle buruyor işte ahlak denen bir sey kalmamis, pes pes pes..
Insallah Davutoglu bu duruma sessiz kalmaz..

haklısın bu "insanlıktan yoksun pislikler" Ebru Gündeşin kızınında hiç psikolojisini düşünmemişti.
Bak bizim çocuklarımıza bir elleri yağda bir elleri balda.Nerede okumak isteseler okuyup istedikleri iş yerini açabiliyorlar.Küçük yaşta iş adamı dehası benim oğlum.Yazık o kıza da sınıf arkadaşlarına da daha sayamadıklarıma da yazık yaa pes gerçekten
(bu arada hiç bir çocuğa laf söylenmesi taraftarı değilim)
Umarım sessiz kalmazlar ve bize haddimizi bildirirler.

yok ben yanlı davranmıyorum ki asıl siz ve sizin görüşünüzde olanlar herşeyi normal olarak görüyor.
bence burasının adı siyaset meydanı değil Hükümete sallama alanı olmalı değilmi?
sonuçta hiç bir şeyi taktir ettiğinizi görmedim. Aslında sizin tarzınıza yatkın olan görüntü şudur..
c.jpg
hay Allahım halen bu fotoları mı paylaşıyorsunuz.:KK14:

c.jpg

2. Dünya savaşı 1940 lı yıllar... Tüm dünyada kıtlığın baş gösterdiği, ekonominin alt üst olduğu yıllar...

Akp hükümeti ile alakasını kuramadım...

Karikatürden hoşlanmadım . Sanırım kız 14 yaslarında olmalı , böylesine hicvedilmesini kınıyorum . Babasının yaptığından kızı mesul degil sonuçta . Çocuk kimin olursa olsun çocuk nihayetinde .
Öğretmenin sınıfının değiştirilmesi ise ayrı bir rezalet bir de bunu ülkenin Başbakanı yapıyor ...

Bence asıl konu edilmesi gereken igrençlik, ögretmenin salak yerine konulması, sınıfın degiştirilmesi falan... Ama bunu görmeyip, karikatürü konu edenlere de bayılıyorum, yüzsüzlükte çıgır açılmış yine.

Başka yerde çocuk ölür, bunlardan degil diye terörist ilan ederler... ama taptıkları putların çocukları konu olunca hemen pek bi magdur pek bi üzgündürler çok merhametli ve duyarlıdırlar. yeni Türkiye yüzsüzlerin ülkesi olacak demek ki...

2. Dünya savaşı 1940 lı yıllar... Tüm dünyada kıtlığın baş gösterdiği, ekonominin alt üst olduğu yıllar...

Akp hükümeti ile alakasını kuramadım...

Yayınlayan arkadaş gelip cevaplarsa ben de memnun olacağım. 1940ta başlayıp, AKP iktidara gelmeden bir gün öncesine kadar kuyrukta beklemiş bu arkadaş galiba, ne kuyruğundaydı onu açıklamasını bekliyorum. :KK14:

Yazıp silmiştim ama tekrar yazayım.
Geyikte arkadaş ''yine delirttim onları''yazmış.
Sanırım siyasetin geyiğe taşınmasının ceza sebebi olduğundan habersiz.
Paylaşıp gitti,daha da yazmamış zaten.

Yazıp silmiştim ama tekrar yazayım.
Geyikte arkadaş ''yine delirttim onları''yazmış.
Sanırım siyasetin geyiğe taşınmasının ceza sebebi olduğundan habersiz.
Paylaşıp gitti,daha da yazmamış zaten.

Hee bizle dalga mı geçiyormuş.

Şimdi ben de baktım son mesajlarına, hepsi süs, makyaj, moda... bilmem ne...

Yani geri kalanlar alınmasın ama türbanlı olup da makyaj, moda, parfüm, takıp takıştırma peşinde koşan kendi içinde çelişkilidir. Böylelerinin dalga geçmesini dogal buluyorum çünkü çok havalı yaşama gayretindedirler. Ne müslüman olabilmişlerdir ne de modern. Bunlar hakkında yazarım epey ama yazmayacagım, kendimi tutuyorum :KK69:

Bunların bir de tarihteki muadillerini yazsam ceza alırım o yüzden yazmıyorum ama bilen bilir zaten.

Çok takılmamak lazım, şehirli akp seçmeni genelde bunlardan oluşur diye de belirteyim.

Lemann davutoglunu güzel bi benzetseydin yaa gulerdik hic değilse(gerçi gulmemiz için çizilmesine sebep yok ama)

hmmmm demekki konuyu acan arkadasın tek derdi insanları delirtmekmis onunda pek umrunda degilmiş yani lemanın kapagı:KK51:yaptıgı ne kadar hos!

Aaaaaa ondan mi kivirtip nabza gore serbet vermis bu uyelik ?
Allah bunlara daha fazla akil veriyordur ama iste kullanana be.
Neyse bos beles seylere devam etsin..Zaten pek kaale alinacak elle tutulur cumle kuramamis ama olsun.:KK48:Bundan sonra tavrimiz belli olur bu uyecige.:KK51:

Ps:Psstt uyelik bi daha boyle oyun oynayacagin zaman acacagin konuyu oku. O yas olayinda oldugu gibi komik duruma dusme bi daha emi.Bi de ozelden organize et yoldaslarini.bize caktirma.Hadi bakimm.

Back
X