Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altına imzamı atarım bu yorumun....Simdi konu sahibi sen actigin konuyu hic okuyor musun? Once onu de hele? Copy paste te kabak gibi 9.sinif yazarken kalkip diger mesajinda 9 yas yazmak kac puan?? 9 yas ile 9.sinif ayni sey degil biliyorsun degil mi? Konu acarken bi okusan fena olmaz.
Ayrica 16 yasindaki cocugu meydanlarda yuhalatanlara laflari olmayanlarin gücüne gitmisse bu durum iyi kapakk olmus Lemanin yaptigi.
Bravo Leman.
şu peygamber yok din yalan diyen dergi mi
ben direk karikatüründeki sözü söylüyorum artık saçma bir dergi olduğu için bu konuya bu yorumu yazdığımda nasıl mağdurum diyorsam artık bunu uydurmakta sizin özelliğiniz heralde bu konuda mağdurlukla ilgili bir şey yazmadım. öyle düşündüğünüz konu varsa o konuya yazın burda ne alaka."Allah yok , din yalan"dır o sözün doğrusu. Bahadır Baruter onun da çizeri.
Oradan da acayip mağdur olup ortalığı yıkmıştınız yine. Düzenli mağdursunuz valla bayılıyorum size.
nekadar doğru yazdıkların..inallah o gençte çkar oradankeşke hapse giren 16 yaşındaki çocuğunda psikolojisi düşünülse, bu karikatür kızı üzmüş olabilir, bugun üzülür yarın geçer, ya hapse giren çocuk nolacak, aynı şey onun için geçerli değil malesef
ben direk karikatüründeki sözü söylüyorum artık saçma bir dergi olduğu için bu konuya bu yorumu yazdığımda nasıl mağdurum diyorsam artık bunu uydurmakta sizin özelliğiniz heralde bu konuda mağdurlukla ilgili bir şey yazmadım. öyle düşündüğünüz konu varsa o konuya yazın burda ne alaka.
haydaa şimdide muhafazakar mı oldum bunların içinde sadece insanım desem.başka etiketiniz kaldıysa cebinize geri sokun bi zahmet.Bu karikatürü niye hatırlattınız peki? Adam böyle yazdı diye lince uğramıştı siz muıhafazakarlar tarafından, hakarete uğradığınızı mağdur olduğunuzu söylemiştiniz günlerce. Sizin "herkesin kendi görüşü, ateiste/deiste/agnostiğe de saygı göstermeliyiz" diyen tarafta olduğunuzu hiç sanmıyorum.
haydaa şimdide muhafazakar mı oldum bunların içinde sadece insanım desem.başka etiketiniz kaldıysa cebinize geri sokun bi zahmet.
en çok o çıkıyor çünkü en çokta görsellerde onu basmışlar.
Google görsellerden bahsediyorsunuz diye anlıyorum. Buyrun görseller aşağıda, hangisinde var?google da bulunduğunuz konuma göre burayı değerlendirmeniz çok saçma ben araştırırım kendi evimde farklı sonuçlar gelir,internet kafeye giderim farklı sonuçlar gelir.sizde çıkmaz onda çıkar bunda çıkar.google da bir sürü sayfa var biliyorsunuz aşağıda sizde 10. sayfadadır bende ikincidedir belki.bu neyin dayatmasıdır.
şu peygamber yok din yalan diyen dergi mi
camili bir karükatür var orda camide duvarda yazıyor.Öyle mi demiş? Öyle demişse şaşmamak lazım, ayrıca neden bunu hatırlattınız diyen şahıs nedense siz alakalı alakasız her şeyi hatırlatıyorsunuz da tam da cuk diye oturmuş bu şeye neden taktınız ki???