Leman Sam'dan olay Nepal tweeti

Lokomotif Banu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.362
1.592
Ünlü sanatçı Leman Sam'ın en az 1200 kişinin hayatını kaybettiği Nepal depreminin ardından attığı tweet sosyal medyada tepki çekti.

Leman Sam'ın Nepal'de meydana gelen 7.9'luk büyük depremin ardından Twitter'da paylaştığı mesajlara tepki geldi. Sam şunları yazdı:

-Nepal'de hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katltmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık...

-Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde humanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın.

-Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, Dünya bu günkü gibi mi olurdu?

fft16_mf5565740.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/leman-sam-dan-olay-nepal-tweeti-magazin-2049819/

Dünyanın en şiddetli depremleri G.Amerika da yaşandı örneğin Şili 8.8 şiddetinde sallandı, G. Amerikada ki depremlerin sebebinide açıklasın prof Leman hanım da tedbirini alsınlar !!!

Ya da Konyada deprem riskinin en az olan bölge olmasını da açıklasın !!

Depremle inanışın ne alakası var yahu , sokakta inanışla depremi bağdaştırıp Allah ceza verdi dese cahil derler doğa olayını neye bağlıyor derler !

Felaketin yaşandığı bir bölge hakkında böyle tweet atmak yazık !

Ünlü sanatçı Leman Sam'ın en az 1200 kişinin hayatını kaybettiği Nepal depreminin ardından attığı tweet sosyal medyada tepki çekti.

Leman Sam'ın Nepal'de meydana gelen 7.9'luk büyük depremin ardından Twitter'da paylaştığı mesajlara tepki geldi. Sam şunları yazdı:

-Nepal'de hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katltmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık...

-Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde humanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın.

-Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, Dünya bu günkü gibi mi olurdu?

fft16_mf5565740.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/leman-sam-dan-olay-nepal-tweeti-magazin-2049819/
Bu kadın bile isteye tepki çekmeye bayılıyor

en son kurban bayramında böyle ilginç tepki çeken tweetler atmıştı

şimdi bu düşüncenin, beğenmediği depremi Allahın ikazı olarak gören bazı müslümanların düşüncesinden ne farkı var

ben bu düşünceyle depremin zina yüzünden, faiz yüzünden başı açıklar yüzünden olduğu düşüncesi arasında bir fark göremiyorum

şimdi bu düşüncenin, beğenmediği depremi Allahın ikazı olarak gören bazı müslümanların düşüncesinden ne farkı var

ben bu düşünceyle depremin zina yüzünden, faiz yüzünden başı açıklar yüzünden olduğu düşüncesi arasında bir fark göremiyorum
bu kadın ateist değilmiydi yav ne olduğunu kendide bilmiyor sanırım:KK70::KK70:

Aynen öyle. "7.4 yetmedi mi?" diyen kitleden bir farkı yok şu an. Doğal afetlerin Tanrı'nın cezalandırma aracı olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba?

Aynen öyle. "7.4 yetmedi mi?" diyen kitleden bir farkı yok şu an. Doğal afetlerin Tanrı'nın cezalandırma aracı olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba?
orada hayatını kaybeden bebeklerin çocukların ne kabahati var bu kadın sağlıklı düünemiyor bence..böyle garip konuşmalar yaptı diye cübbeli mahmutu hapse atmışlardı bunuda atsınlar bence..

Hic ummadigim bir insandan, hic ummadigim bir yorum. Yazikkkk...:KK57:
Dogal affetleri dine baglayanlarin hic birinin ormal olmadigini gösterir. Adamlar doga kanununu anlamamislarki, neyin hak ettileri bu simdi.

Ben de doğanın insanlardan intikam aldığını alacağını düşünüyorum. Hayatım boyunca buna inandım. Ama olmuş bir olaydan sonra ölen insanların ardından bu lafları söylemek çok yanlış :KK43:

Göktürkteki şu çok ünlü projenn yapılışı kesilen ağaçlar ve o projeyi yapanın ölümü geliyor aklıma.

Bu kadina bu kadar kizmiyodum onceleri. Hatta savundugum zamanlar oldu ama artik seni ben bile kurtaramam leman :p su nepal tweeti insanlik disi olmus. Gozumde vahsi yaratiktan farki yok. Sacma sapan argumanlarini alsin gitsin artik.

Leman sam'i severim ama niye zaman zaman sacmaliyor hala anlamis degilim. Biri cikip Leman aslinda bu kadar kalpsiz degildi, heckledi falan dese keske...

Ben de doğanın insanlardan intikam aldığını alacağını düşünüyorum. Hayatım boyunca buna inandım. Ama olmuş bir olaydan sonra ölen insanların ardından bu lafları söylemek çok yanlış :KK43:

Göktürkteki şu çok ünlü projenn yapılışı kesilen ağaçlar ve o projeyi yapanın ölümü geliyor aklıma.
canım ben doğal afet olduğunu düşünüyorum..insanlar hayatını bunaq göre şaklillendirmiyor..tokinin yaptığı evlerde hiç sarsılma olmadığı halde çatlaklar oluşmuş yazıyordu..allah korusun bir deprem haberi olsa milletin paçası tutuşur yine..

:KK57::KK57: her gün bu Ülke'de artık ne olsa şaşırmayacağım diyorum ama yine de şok oluyorum. Neden böyle bir şey yaptı ki?

X