Lenf kanseri!

Cok gecmis olsun. Icinizi ferah tutun kendinizi uzmeyin. Patoloji sonucu gelmeden bir sey soylemek mumkun degil ama enfeksiyon bile olabilir su anki durumu. Insallah onemli bir sey degildir :)

Yok canim maalesef memurum izin bile alamiyorum. Annem de calismak istiyor napacagimi bilmiyorum

Çok geçmiş olsun öncelikle telaşlanmayın. Lenfoma ise bile onlarca alt tipi var. Patoloji raporunu bekleyin o nihai kararı verecektir. Lenfoma ise bile ameliyat yapılmaz kemoterapi ile sonuçlar çok güzel sadece iyi bir hematolog(kan bilimleri) doktoru bulun bana özelden mesaj atın hangi ildeyseniz ona göre tanıdığımız hekim varsa isim veririm en azından geçmiş oşsun.

Cok gecmis olsun. Icinizi ferah tutun kendinizi uzmeyin. Patoloji sonucu gelmeden bir sey soylemek mumkun degil ama enfeksiyon bile olabilir su anki durumu. Insallah onemli bir sey degildir :)

Canim enfeksiyon durumunda da kotu huylu olarak cikabiliyor mu yani pette?

elimden gelen duayi elbette ederim ama arkadasim pratisyene gostermissin. uzman adi uzerinde uzman yani uzmani kaale al. tip 2 kere 2 4 eder diyen bilim degil. tecrube gerektiren bir meslek. insallah guzel sonuclar alirsin

elimden gelen duayi elbette ederim ama arkadasim pratisyene gostermissin. uzman adi uzerinde uzman yani uzmani kaale al. tip 2 kere 2 4 eder diyen bilim degil. tecrube gerektiren bir meslek. insallah guzel sonuclar alirsin

Evet canim haklisin zaten ama annemin kendi doktoru var iste carsamba gunu gorebilicez o zamana kadar beklememek icin sordum ama keske sormasaymisim korkuyorum simdi

Evet canim haklisin zaten ama annemin kendi doktoru var iste carsamba gunu gorebilicez o zamana kadar beklememek icin sordum ama keske sormasaymisim korkuyorum simdi
sakin birdaha kendi drunuz haric birine sormayin. benim dedeme bundan 15 sene once 6 aylik omur bictiler 92 yasinda masallah hala hayatta. dua et sen bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…