- 30 Ekim 2020
- 360
- 82
- 48
- 33
Lenf nodlari için kan vermene gerek yokki.Yani bunu senin için söylemiyorum ama lenfoma kanda çıkmıyor zaten biyopsi de cikiyorYa ben doğumdan 2 ay sonra uyuyordum kulağımın arkasında bi topluk hissettim aklıma direkt lenf geldi çünkü 1 sene öncede koltuk altımda vardı ama o zaman hiç araştırmadım bu arada 7 senedir meme kontrolüne gidiyorum mememde bişey yok doğumdan 1 ay sonra da gitmiştim lenfler yok olmuştu galiba Çğnkğ raporda yazmıyor ama ben lohusalıktn delirdim galiba neyse eşim baktı sivilce gibi dedi 15 gün oldu geçmedi neyse dedim bi çene altımı ve boğazımı kontrol edeyim ay bide ne göreyim sol çene altımda gırtlağa yakın sert bi şişlik sadece bi tarafta hatta ağzımı açınca bademcik gözüküyor büyümüş Orda neyse gittim hemen Elazığ şehir hastanesine doktor dokunuyo anlamıyor neyse zar zor ultrason istedim verdiler gittim girdim ultrasona uzman doktor bunlar enfeksiyon dedi ama ben çok tedirgin olduğum için yine istersen tedavi sonrası gel bakarız dedi neyse gittim sonucu göstermeye doktor dedi git büyümezse gelme ama ben duramadım özele gittim devlette 16*9 iki ayrı özele gittim biri 20*9 biri 18*9 neyse Erzurum’a geldim burda yaşıyorum malum burda da özele gittim bi defa 24 ölçtü 1 ay önce gittim 23 ölçtü ama kısa aksı hep aynı 9 yani ama ben çok oynuyordum neyse tüm radyologlar bunlar kötü değil lenfoma böyle olmaz dedi durdu ama ben her sabah büyümüş mü diye aynada bakıyorum dokunmuyorum da artık. Bu arada 2 defa hematoojiye gittim ikiside beni kovdu bizim hastanız değilsn güle güle dedi ama gel gör ki ben psikolojik olarak mı nedir kaşınıyorum sonra nefes darlığı var bu arada 4 ayda 7 defa kan verdim değerler normal 5 defa da akciğer filmi çektirdim bişey yok delirmişim gözüyle bakıyor herkes hatta babam dün bana seni artık aramak istemiyorum gibi bişey dedi ağlamaktan helak oldum eşimde çok iyi ama artık oda bıktı bağırıyor. Kısacası çok kötüyüm bi an önce 1 yıl geçsede kötü bişey olmadığını görsem diye Allah’a yalvarıyorum lütfen kimse kimseyi kınamasın bende istemezdim böyle bir anne olmayı ama oldum işte.. üzgünüm