• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Lenfoma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lalecannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
639
Puanlar
323
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba eşi lenfoma geçiripte hamile kalan varmı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Benim eşimde lenfoma geçirmiş ama malesef azo😞

Üzüldüm ne kadar süre tedavi gördü acaba

Benim 6 kür akıllı ilaç 2 kürde kemoterapi aldı 6 ay oldu bitti tedavisi eşiniz nezaman tedavi oldu

Ergenlik döneminde olduğu için tedaviye başlamadan önce spermlerinin dondurulması gerekirdi. Inşallah gönlünüze göre olur bir tanıdığım 14 yaşında tedavi gördü 15 yıl sonra bebeği oldu. Sizinde olur inşallah ümidinizi kaybetmeyin.

Merhaba benim eşimde 8 - 9 yaşlarında H. Lenfoma geçirmiş ve malesef azospermi oluşmuş Azospermiyş iki ay önce öğrendik bir aydır tedavi görüyoruz tedavimiz 6 - 9 ay sürecek ve sonra duruma göre mikro tese olacak. Şimdilik doktorun önerdiği tedaviye uyup ümit etmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah olur

Merhaba benim eşimde 8 - 9 yaşlarında H. Lenfoma geçirmiş ve malesef azospermi oluşmuş Azospermiyş iki ay önce öğrendik bir aydır tedavi görüyoruz tedavimiz 6 - 9 ay sürecek ve sonra duruma göre mikro tese olacak. Şimdilik doktorun önerdiği tedaviye uyup ümit etmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah olur
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bende bu konuyu merak ediyorum inşallah yazan birileri çıkar. Herkese Allah şifalar versin.

Arkadaşlar eşlerinizin lenfoma türleri neydi?
Nonhodgkin olan varsa alt tipi neydi?

Allah kâmil ve kalıcı şifa versin. Peki tedavi bittikten sonra sperm testi verdiniz mi?
Yok malesef yapılmadı eşim istedi ama doktor kısırlık durumunda yapılıyor dedi niye yapılmadı bizde anlamadık hakkımızda hayırlısı artık

Garip olmuş, maksatta o ya zaten, var mı bir durum diye bakılacak.
Hangi doktor bunu söyledi peki, hematolog mu üroloji mi?
Yok malesef yapılmadı eşim istedi ama doktor kısırlık durumunda yapılıyor dedi niye yapılmadı bizde anlamadık hakkımızda

Garip olmuş, maksatta o ya zaten, var mı bir durum diye bakılacak.
Hangi doktor bunu söyledi peki, hematolog mu üroloji mi?
Üroloji söyledi biz dna ve kromozom hasarına baktırmak istedik ama malesef bakılmadı bizde anlayamadık

Back
X