Lenfosit aşısı yaptıranlar lütfen yardım

Ben özellikle 2. düşükten sonra yaptırmadığım test kalmadı. Her doktor farklı bir şey söyledi. En son dosyamı Zeynep kamile götürüp göstermiştim. Yüksek riskli gebelik bölümüne sordum. Bir öneriniz var mı diye. Bana söyledikleri : Sen yapılması gereken herşeyi yaptırmışsın. Bir problemin görünmüyor. Hamile kalınca , rapor al. Ayaklarını hafifçe yüksek tut ve yat dedi. Başka yapacağın bir şey yok dedi. Günlerce internetten araştırma yaptım. En sonunda internet derdime çare oldu , tabi Allahın izniyle. Sık düşük yapanların lenfosit aşısı yaptırdığını okudum. Halbuki hiçbir doktor bana lenfosit aşısını önermemişti. Dedim bir de bunu deneyim. Denedim ve çok şükürler olsun ki hamileliğim düşükle sonuçlanmadı

bu aşıyı senmı ıstedın dusuklerının nedenı bılınmeyınca pıhtılaşma problemın varmı canm

bu aşıyı senmı ıstedın dusuklerının nedenı bılınmeyınca pıhtılaşma problemın varmı canm

İkinci gebeliğimde hem asprin kullanmıştım. Hem de karından iğne vurunmuştum. Kanımda pıhtılaşma tespit edilmemişti ama ben yine de vurunmuştum. Çünkü bazı durumlarda kanda pıhtılaşma olsa bile tespit edilemeyebiliyormuş. Ama yine de düşük yapmıştım. Doktorum da senin düşüklerinin sebebi demek ki pıhtılaşma değilmiş. Yoksa hamileliğin devam ederdi demişti
Bu aşıyı ben istedim. Tamamen benim fikrimdi. Çünkü doktorların çoğu bu aşıyı ağzına bile almıyor , üretimini yapmıyorlar. Mesela istanbulda bildiğim sadece 2 yer var. Bu aşıyı uygulayabilen

İkinci gebeliğimde hem asprin kullanmıştım. Hem de karından iğne vurunmuştum. Kanımda pıhtılaşma tespit edilmemişti ama ben yine de vurunmuştum. Çünkü bazı durumlarda kanda pıhtılaşma olsa bile tespit edilemeyebiliyormuş. Ama yine de düşük yapmıştım. Doktorum da senin düşüklerinin sebebi demek ki pıhtılaşma değilmiş. Yoksa hamileliğin devam ederdi demişti
Bu aşıyı ben istedim. Tamamen benim fikrimdi. Çünkü doktorların çoğu bu aşıyı ağzına bile almıyor , üretimini yapmıyorlar. Mesela istanbulda bildiğim sadece 2 yer var. Bu aşıyı uygulayabilen

neresıı cnm orası nekadara yapıyolar

neresıı cnm orası nekadara yapıyolar

Yeditepe üniversitesinde cem bey yapıyor. Bir de ferti jın de seval Taşdemir. Ben seval hanıma yaptırmıştım. iğnenin tanesi 500 lira civarında diye aklımda kalmış. O zamanlar çok harcama yapmıştık. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir paraydı

selam kızlar ıyı geceler sıze bırsey soracam benm gıbı 5 6 dusuk yapıp bagısklık sıstemı ıcn tedavı gören lenfosıtı deneyen basarılı ark varmı bana yardımcı olun lutfen adana ve ıstanbulda kımlere gıttınız kımı önerırsınız

selam kızlar ıyı geceler sıze bırsey soracam benm gıbı 5 6 dusuk yapıp bagısklık sıstemı ıcn tedavı gören lenfosıtı deneyen basarılı ark varmı bana yardımcı olun lutfen adana ve ıstanbulda kımlere gıttınız kımı önerırsınız

İki aydır lenfosit asısı vuruluyorum,ucuncusunu vurulucam,5.kayıp yasadım ,istanbul seval hanım fertijin e gidiyorum ..ınsallah hayırlı olur sonucu denıyoruzda bu arada..gebe kalmamda sorun yok ama hepside 6./7. Haftalarda kaybediyorum hic kalp atısı duyamadık,onlem olarak sulandırıcı igne en sonuncusunda kullanmıstım ama gebe kalırsam yinede kullanıcam..
Lenfosit asısını sans eseri buldum hiç bi doktor desteklemiyor ama denemek istedik..

İki aydır lenfosit asısı vuruluyorum,ucuncusunu vurulucam,5.kayıp yasadım ,istanbul seval hanım fertijin e gidiyorum ..ınsallah hayırlı olur sonucu denıyoruzda bu arada..gebe kalmamda sorun yok ama hepside 6./7. Haftalarda kaybediyorum hic kalp atısı duyamadık,onlem olarak sulandırıcı igne en sonuncusunda kullanmıstım ama gebe kalırsam yinede kullanıcam..
Lenfosit asısını sans eseri buldum hiç bi doktor desteklemiyor ama denemek istedik..

hayırlısı olsun canm allah emeklerını yemesn bu ası oncesı bagısklık sıstemıne bakıldımı pekı canm ne kadara maal oluyor o ası yaptırıp tupu orda yaptırmasan oluyormuu

hayırlısı olsun canm allah emeklerını yemesn bu ası oncesı bagısklık sıstemıne bakıldımı pekı canm ne kadara maal oluyor o ası yaptırıp tupu orda yaptırmasan oluyormuu
Aminnnnn hepimizin yuzunu guldursun rabbim.. Cok zor bisey umutla her gebeliğe sarılıp aynı haftalarda o korkuyu ıclerde bıyerde yok desemdee yasamak... Dık duruyorum her yasadıgım zorluga ragmen benım kadar hele bebeklerı cocukları coook sevıyorsan..
Eger test felan kasdedıyorsan hayır yapılmadı..ben hıstereskopı ıcın gıttıgım gun bu konu uzerınde kosuldu tekrarlayan dusuklerde ve tutmayan tup tedavısınde yapılıyor dıye sonuc alanlarda oldu dıye.. Ve zaten bı sene oncesındende ılk seval hanım bahsetmıstı bana donduk dolastık rabbım yıne ona gelmeyı nasıp ettıı..bız ucuncu ıgnede ya catlatma ıgnesı yada asılama dusunuyoruz
Bence gıdıp bı on gorusme yapsan daha ıyı olur ama zorlama olcagını sanmıyorum rahat bıyer.. Deselerdı bıze derlerdı.. Hatta ben cok ıstememe ragmen sana sımdılık gerek yok dedı...en azından yuz yıze konusunca nasıl bı yol ızleyecegını aklındakı soruları sorup rahatlarsın arkadasım... Ben lenfosıt vurulmaya gıttıgımde en sonuncusunda uc kısı daha beklıyodu sırada uzaklardan gelende vardı..

doa82, sonucun ne oldu? Tüm sayfaları okudum, lenfosit aşısı yaptıran ve başarılı olan var mı?

Ankara'da bu aşıyı yaptıran var mı?

Oncelikle hepinize merhaba, Tum yazıları okudum ondan sonra yazmak istedim herseyi sorabilirsiniz bende sizinle aynı sorunu yasıyorum uzun zamandır bırakmıstım kk gırmeyı cunku guncelll yazıları bulamıyordum konusacak aynı sıkıntıyı paylasan bırını bbulmak zor derken sızı buldum yenıden konu acılmıs..

Oncelikle pespese yazayım ..5. Dusugum oldu..hıc bır sorun yok pıhtılasmam var bırtane 1298 homozıgot mutant hafıf dendı tek basına dusuge sebeb olmaz dıye cok doktor gezdımm proftan tut docente..belkıde pes ettım doktor doktor gezmeyi teshıs sebebsız tekraryalann dusukler.. Normal yolla gebe kalıyorum ayrıca pkom var.. 3 dusukten sonra testlerden haberım oldu yaptık pıhtılasma cıkmıstı sonra sabırsızlıktan asılama yapalım dedık tuttu ama cleaxna kullandırtmadı prof gerek yok dedı ve kendılıgınden dustu ..dıgerlerı mecbur kurtaj oldum hepsının ortak noktası kan degerlerım cok guzel artarak gıdıyorr kese gozukuyor ama nedense 6,5 haftalıkken kese buzusup sonlanıyor.. Doktor degıstım 4 ten sonra.bu sırada merkezlerı gezdım napalım ne edelım dıye hepsının dedıgı sey denemeye devamm yılmıcaksın ama kolay degıl oyle atıp tutmak..

Neyse kafadan cıkardım spora verdım 12 kılo zayıfladım.arastırmalara basladık fertijinde seval hanımla on gorusme yaptık cok guzeldı gecen sene martta..noraml yoldan kalıyorsun tupe gerek yok dedı herseyın normal sana tavsıyem bebe aspırını folıdoc ıcmeye devam et gebe kalıncada cleaxne kullan dedıı... Bu gorusmeden ıkı ay sonra gebe kalmısım hersey cok guzeldı hemen erkenden ogrendıgım ıcın ıkı hafta boyunca ılkkez cleaxne kullandım 0,4 luk.. Aama yıne olan oldu bebegı gorduk kesesı harıka ama ertesı hafta rısklı donemı atlatamadık sulandırıcı kullanmama ragmen.. Bu dusukten sonra seval hanımın dedıgı aklımıza geldı esınızın ve sızın bebegın genetıklerı ..hepsıne baktırdık temızz cıktı o yuzden genetık uzmanı bıle pgt bı sorun cıksaydı tavsıye ederdım ama normal yoldanda deneyebılırsın sulandırıcına devam yılma dıyınce umıtlendık...Temmuzda kurtaj oldum sonra kendımı toparlayıp denemelere basladık 5. Aydayız olmadı ..bu sure ıcınde cok yer gıttık napalım ne edelım ama elde somut yapılacak bısey yok bendekı sorunu bulamıyolar bır daha bırdaha o yuzden eurofertılle gorustuk hisar hospital acıbadem...

Gozuken sorun suan sadece pıhılasma oldugu ıcın pgt dede yıne rısklı haftada kaybedebılırsınız dendı okadar masraf yapıp yıne kaybetmek olmazdı .. Yıne arastırdık donduk dolastık seval hanıma geri geldik ...bu sefer genetıklerde elımızdeydı tek sey vardı bakılmayan histereskopii.. Onuda bu hafta oldum hemen ve bi şekilde basladık hayırlısı ile..en azından işe yarar mı yaramazmı emin olmammakla birkikte deneyebilecegimiz tupbe gecmeden once bı yol varrr .. Zaten bı senedır gonlum ondan yanaydı bısey cekıyodu ona cok ıcım ısınmıstı guven veren bırı.. Nasıbımde saglıklı cocuga kavusmak varsa rabbım nasıp ederse seval hanımda elcı olacaktı oyle dusunuyorum...bıze tekrardan lenfosıtten bahsettıı bes dusuk yapan baska hastasınında oldugu ankaralardan geldıgını ve ıkı hafta ıcınde dogum yapcagını... Herkese gore degısır ama deneyebılecegım bı kapı actı bana ...en azından histereskopiden sonra yapısıklık olmadıgı hafıf ama temızlendıgı uc tane polip alındıgı kafamdan attım kuskularımı.. Teker teker bı merkezde baslayıp denıyecem herseyı...haftaya esımden dokuz unıte kan alınıp bana enjekte edılcek gun aldık... Korunmıcaz bu arada pko oldugu ıcın gebe kalsam bıle devam edıcekmısız vurulmaya ayda bır kez ... Bılılıyorsunuz dıye yazmıyorum zaten lenfosıtın detayını belkıde yabancı madde olarak algılayıp bebegı atıyor bagısıklık sıstemım cunku kan degerım 3000 e kadar cıkıyo kese duzgun bebek tam yerınde tamm kalbı atcakk yok nasıp olmuyor...boyle ıste kızlar kusura bakmayım detaylı yazdımkı belkı aynı seylerı yasamısızdır sorcagınız bı soru vardır. Ayrıca kan uyusmazlıgı var bızde her seferınde onun ıgnesınıde vurulcam aylık ıgne bası 300 dolar ..artılarıda var rogam ıgnesı felan.. Suan esımde bende bazı ılaclar kullanıyoruz .. En guzelı esım uc gundur sıgara ıcmıyor baya etkıleyecek bızı olumlu olarak...gorusmeye devam edelım burdan cok sevınırım yalnız kalmak ınsanı caresız hıssetırıyor zaman zaman ...

Canim senin durumunun aynisini yaşıyorum. Ben 39yasinda evlendim ilk 5ayda hamile kaldim hormonlarim herseyim normaldi yasim gore cocugun 7.haftada kalbi durdu.kurtaj oldum sonra 2ay sonra yine hamileydim fakat o sa gelismedi idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yibe kurtajoldum .genetik bakildi ve patoloji sonuc enfeksoyondan kaybedilmis dendi.sonra 4ay sonra yine ayni son bizim generigimiz cocugun genegigi normal cikti pihtilasma cok duduk bu yapmaz dedildr ayni senin gibi denemehe devam dediler.ben tup bebek te denedim ve hamile bile kalamadim ama yumurtam dolllendi sonra 1.5 ay sonra yine hamile kalfim yine kalp atisi durdu patoloji si temiz ve genetigi de temiz cikti. Doktorumun en son soyledigi esin sifarayi biraksin oldu.senin en son sonuc ne oldu bana yardimci olabilirsen sevinirim

Aminnnnn hepimizin yuzunu guldursun rabbim.. Cok zor bisey umutla her gebeliğe sarılıp aynı haftalarda o korkuyu ıclerde bıyerde yok desemdee yasamak... Dık duruyorum her yasadıgım zorluga ragmen benım kadar hele bebeklerı cocukları coook sevıyorsan..
Eger test felan kasdedıyorsan hayır yapılmadı..ben hıstereskopı ıcın gıttıgım gun bu konu uzerınde kosuldu tekrarlayan dusuklerde ve tutmayan tup tedavısınde yapılıyor dıye sonuc alanlarda oldu dıye.. Ve zaten bı sene oncesındende ılk seval hanım bahsetmıstı bana donduk dolastık rabbım yıne ona gelmeyı nasıp ettıı..bız ucuncu ıgnede ya catlatma ıgnesı yada asılama dusunuyoruz
Bence gıdıp bı on gorusme yapsan daha ıyı olur ama zorlama olcagını sanmıyorum rahat bıyer.. Deselerdı bıze derlerdı.. Hatta ben cok ıstememe ragmen sana sımdılık gerek yok dedı...en azından yuz yıze konusunca nasıl bı yol ızleyecegını aklındakı soruları sorup rahatlarsın arkadasım... Ben lenfosıt vurulmaya gıttıgımde en sonuncusunda uc kısı daha beklıyodu sırada uzaklardan gelende vardı..
Merhaba benimde kalp atışları oluşmadan üç düşüğüm var.son tedavinde ne aşamadasın?bende tekrar tüp bebek yapacağım bu lenfosit aşısının etkisini merak ediyorum birde serum yöntemi varmış Bağışıklık için onuda araştırıyorum

Bende lenfosit aşısı yaptıracağım bu ay kimyasal gebelik yaşadım 2 defa doktor bide asiyla deneyelim dedi pek bir bilgim yok benimde faydasını gören varsa paylasirsa sevinirim

Selam arkadaşlar, ben lenfosit aşısı tedavisine başladım yarın 2. Aşı yapılacak. Kısaca durumumu anlatayım
İlk hamileligim 10 hafta sürdü kalp atışı olmadı kürtaj sonrasında histeroskopi yapıldı(ameliyat gibiydi kamera ile rahme bakıldı perdeleme varmı diye temiz çıktı hamile kalabilisin denildi) ikinci hamileligim 5 hafta sürdü 3. Haftasında kayseride zerrin hanım acilen genetik test yaptırdı kan pıhtılaşması heterozigot çıktı. Clexan aspirin vs. Kullanmama rağmen yine kürtaj çünkü kese bozulmuş. 3. Hamileligim ise baştan biteceği belliydi çünkü beta hcg 70 ile başlayıp düzensiz arttı sonrada düşmeye başladı kanama oldu bundada progesteron,Clexan, aspirin vs. Kullanıyordum.
Sonra GATA ya gittik bütün testleri yaptırdık hiç bir şey çıkmadı genetik testlerde dahil ki önceden yapılan heterozigot çıkan test bile temizdi (hamileyken genetik test bozuk çıkabiliyormus)
Şimdi kayseride ki doktorum zeki bey lenfosit aşısı gerekliliği için bir test olmadığını aşı tedavisini bitirince 1 gün aspirin 1 gün Clexan şeklinde devam edip hamile kalınca da her gün Clexan iğne olacağımı söyledi. Benim hamile kalmakla bir problemim yok her denediğimde hamile kaldım fakat sürdüremiyorum. Bu arada ücret soranlar için 325 tl 1 aşının ücreti 3 kez yapılacağını söyledi dr. Kısaca yazacağım demiştim yalan oldu affedin

Selam arkadaşlar, ben lenfosit aşısı tedavisine başladım yarın 2. Aşı yapılacak. Kısaca durumumu anlatayım
İlk hamileligim 10 hafta sürdü kalp atışı olmadı kürtaj sonrasında histeroskopi yapıldı(ameliyat gibiydi kamera ile rahme bakıldı perdeleme varmı diye temiz çıktı hamile kalabilisin denildi) ikinci hamileligim 5 hafta sürdü 3. Haftasında kayseride zerrin hanım acilen genetik test yaptırdı kan pıhtılaşması heterozigot çıktı. Clexan aspirin vs. Kullanmama rağmen yine kürtaj çünkü kese bozulmuş. 3. Hamileligim ise baştan biteceği belliydi çünkü beta hcg 70 ile başlayıp düzensiz arttı sonrada düşmeye başladı kanama oldu bundada progesteron,Clexan, aspirin vs. Kullanıyordum.
Sonra GATA ya gittik bütün testleri yaptırdık hiç bir şey çıkmadı genetik testlerde dahil ki önceden yapılan heterozigot çıkan test bile temizdi (hamileyken genetik test bozuk çıkabiliyormus)
Şimdi kayseride ki doktorum zeki bey lenfosit aşısı gerekliliği için bir test olmadığını aşı tedavisini bitirince 1 gün aspirin 1 gün Clexan şeklinde devam edip hamile kalınca da her gün Clexan iğne olacağımı söyledi. Benim hamile kalmakla bir problemim yok her denediğimde hamile kaldım fakat sürdüremiyorum. Bu arada ücret soranlar için 325 tl 1 aşının ücreti 3 kez yapılacağını söyledi dr. Kısaca yazacağım demiştim yalan oldu affedin
Bende yaptırdım canım 4 doz toplamda ve çok şükür hamileyim alakası var mi bilmiyorum ama denemekte fayda var dedik iyiki denemisiz 1 dozda bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra yapıyorlar ben toplam 1000 tl ödedim

Bende yaptırdım canım 4 doz toplamda ve çok şükür hamileyim alakası var mi bilmiyorum ama denemekte fayda var dedik iyiki denemisiz 1 dozda bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra yapıyorlar ben toplam 1000 tl ödedim
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

cnm Aret Kamarla gorustum biraz once bende lenfosit asisi bosuna olurmus.. yaptirma dedi.. yumurta sayin ve rezervin zaten az.. gerek yok dedi tonla sey anlatti bende vazgectim simdilik ama bu ay 7. tedavinin startini verdik:))
Canim merhaba merak ettim hamile kaldin mi benimde hep kimyasal gebelik oluyor da :(

Back
X