- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Gittigidiyor'dan alıp o kadar para vermenize gerek yok. Bu lenslerin fiyatı Türkiye'ye gönderim ücreti dahil sadece 65-70$ civarı. Google'da Otica Bellucci olarak aratıp Brezilya'da satan firmayı bulabilirsiniz, Türkiye'ye gönderimleri var ancak siparişi e-mail olarak çekmeniz gerekiyor, İngilizce anlıyorlar. Paypal yada Western Union ile ödeme alıyorlar.
Ben uğraşmak istemem derseniz viallure firmasında da alabilirsiniz. Sitelerinden kolayca kredi kartı ile sipariş verebiliyorsunuz ancak fiyatları biraz daha pahalı. Yine de viallure'dan alsanız bile fiyatı 250-300 TL olmaz, çok daha ucuz olur. İsteyenlere çeviri iletişim vs. konusunda yardımcı olabilirim.
Ben daha önce bu yollarla Quartzo, Hidrocharme Mel ve Ice getirdim. Hatta yarın da Topazio siparişi vereceğim.
merhaba sevgılı galpal
ben solotıca topazıo almak ıstıyorum ama ıngılızcem olmadıgı ıcın sozunu ettıgın o sıteden sıparıs veremedım. yardımcı olursan cok sevınırım. sımdıden tesekkurler
canım viallure yada otica belluciden sipariş veriliyo.gnz daha ii cevap verebilir sanırım tatlım ben mellerimi ondan almıştım....
cnm simdi ozeline gerekli bilgileri yazacagım =)
saol tatlım:)canım daha önce kullandığım bütün lenslerden rahat unutuyosun gözünde...çok doğal duruyo cnm lensin şeffaf yerleri dahi belli olmuyo sadece seni tanıyanlar anlar lens olduğunu çok güzel kaynaşıyo gözle....
wwwwwow yorkshine cnm sac renginle, kaş renginle, ten renginle fln harika olmus ...hepsi birbirini tamamlamıs ....cok cok begendim ya =)
hihoyyytkizlar naturel colors ocre siparisini verdim biraz once, geldigi zaman hemen resim cekip ekleyecegim:teytey:
gnz'cim, yorkshire'cim yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ettim ikinizide:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?