Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt LensLens kullananların......Önerileri, Soruları, Cevapları
Ben freshlook kullandım,,amozan kullandım bence freshlooklar daha iyi gibi geldi,,elegance kullandım bir kere bu kadar iğrenç bir lens görmedim,,dayanıksız ve yapay,,adore lens siparişi verdim onları bekliyorum canım şimdi,,Solotica alabilrsin ben daha kullanmadım ama güzel lens gerçekten..
Tenine,,saçlarına uygunsa yakışır tabiki,,yeşil de en doğal duran renk freshlook colorblends yeşil,,rainbow dark green,,rainbow giallo,,Solotica da mel rengi...bana göre tabi =)
Canım ben yeşilini kullanmadım hazelini kullandım çok açmadı göz rengimi yakındı göz rengime çünkü,,kahve-yeşil geçişi iyi olur uyumlu renkler zaten,,Siyah kalemle eminim çok güzel durcak tabi diğer renk kalemlerle de =)
Yine hazeli sipariş verdim canım..ben radikal değişmler istemiyorum,,bir de koyu renk dursun istiyorum,kendi göz rengim açılıp kapanan bir renk zaten,,,adoreler diğer hazellere nazaran daha koyu etki yapacak gibi geliyor,,beklemedyim bakalım=)