canım benim gri freshlook kesnlikle alma diyorum gözüm alerji yaptı mahvetti solotica alcam diyodum onuda bu renk tonunda yok sanırım bide o kenarındaki siyah cerceve kafamı karıştırdı benim biraz daha arastıralım bence
kızlar gri tonlarda doğal duran lens arıyorum freshlookun hareli grileri oldukça doğal görünüyor soloticanın da ıceları hoşuma gitti sizin fikirlerinizide bekliyorum
canım benim gözyaşım kurumuş alerji oldu 1.25miyopluk var belki ondan böyle oldu bilemiyorum..
kızlar gri tonlarda doğal duran lens arıyorum freshlookun hareli grileri oldukça doğal görünüyor soloticanın da ıceları hoşuma gitti sizin fikirlerinizide bekliyorum
Allah Allah çok enteresan Tuğba, nerede rastladın bu fotoğrafa ve lens bilgisine? Güvenilir ve ilk ağızdan mı yani? Hayır Soleko satan Brezilya menşeli firmalarda ya da kataloglarda dahi yok çünkü böyle bir renk ve renk adı :uhm: Pupil holü biraz genişse de rengi tatlı baya :asigim:
arkadaşlar ben amazon blue ya da aqua arasında bi seçim yapmam gereekio sizce hangisi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?