Yok hiçbir şey olmaz merak etme. Milyonlarca insan lens kullanıyor, kime ne olmuş ki sürekli takmadıktan ya da pis ellerle kullanmadıktan sonra :)
Başka bir konuda daha yazmıştım. Eğer gözüm ya çok hassassa ve kullanamazsam gibi düşünceleriniz varsa göz doktoruna bir sorun elinde numunelik numarasız lensler var mıymış. Varsa doktorla beraber deneyin, eğer gözünüz aşırı tepki vermezse gönül rahatlığıyla lens alabilirsiniz.
Rica ederim =)
ya ondan değilde benim elimin ayarı yoktur biraz ondan korkuyorum. :) ama haftaya randevu aldım. bakalım becerebilecekmiyim lens kullanmayı :)
Gözünü oycak halin yok ya kız :) Uzun tırnak birazcık sorun olabilir başlarda o kadar. Tırnaklarını kes de git doktora
valla yaparmıyım ? yaparımzaten uzun tırnaklarım yok. iyi bari :)
Yapma diyemiycem, yaparsan tarihe geçersin ona göreBen artık uyumalıyım, başım ağrıyorr
paylaşımın için teşekkürler
ben de 10-15 gündür lens kullanmaya başladım.gözlükçüden aldım lensi o gün zor bi hal taktık ama akşam nasıl çıkaracağımı bilemedim ya
bayağı korkmuştum ben zannediyorum göz pınarından alınacak diye internetten videolara izledim de öyle değilmiş
alıştım şimdilik inşallah bir aksilik olmaz
lensin ters mi düzmü olduğunu sadece deneme yanılma yöntemiyle mi anlarız yoksa başka bi yolu varmı takmadan önce. bu arada renkli lens için konuşuyorum
Bu paylaşım gerçkten çok yararlı oldu, tşekkür ederim
Ben de herkes gbi gözlükten bıkmış, lense geçmek isteyen biriyim :)) göz kaymam var, sol gözüm 0.50 sağ göz 0.25 düşük ama bu numaralar gözleirmin kayması için yterli bi sebep. Bir de bişey sorcam bazı okuduğum yorumlarda numaryı arttırır , göz kaymasını flan geçirmez lens gözlük takın diyorlar acaba numarayı ilerlettiği doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?