Les gibi birsey kokuyor deli olacağım . .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kizlar 2 gun once temizlik yaptım . Benim mutfakta yer yok dıye buzdolabim kilerde mutfagn karsisnda hemen .
Neyse tüm halıları kaldırdım her yeri sildim supurdum 2 saat temizlik yaptım . Mutfak temizligi banyo Tuvalet temizligi hepsi . O günden snra kilerde bi koku başladı sadece kilerde kokuyor çok iğrenç bi koku ne oldugunu bir türlü anlayamadik esimle . Butun dolabı çektim kileri bosaltip deterjanla sildim duvarları heryeri . Ama koku gitmiyo evin her yerini açtım havalandirdim gtmiyo .
Buzdolabının icini bosalttim kuflenmis peynir vardı onu attım . Ama buzdolabnn icindede koku yok . Neyse koku encçok buzdolabinin arkasinda o pervanelerinin faninin olduğu yerden geliyo . Neden olabilir nasıl geçecek bu koku deli olacağım ben . Igrenc ya midem kaldrmiyo artık .
buzdolabi bozulsa bole kokarmi ? Ama calisiyo gayet dolap

valla zoombiiee bahçeden gelmesin senin orada haşereler vardı
Belki bişey ölmüştür zemin kattaydın ya sen
Yada küflenmiş peynir demişsin belki o pervaneler hala onun kokusunu sirküle etmeye çalışıyordur dışarıya
Karbonatlı su ile sili ver dolabın içini falan....

Dolabı çekip bakmalısın bence. Altına kaçan bir şey küflenmiş ve kötü koku yayıyor da olabilir, ya da fanın alt tarafında korumalık olur oraya bir şey kaçmış olabilir. Fare olsa anlardın.

benimde et vardı belki zilyon kez simişimdir buzdolabını kapattım koku geçti
buzdolabına siniyor servisini ara gelip temizlesinler...

İnternette baktm fan tarafnda arkada buharlaşma yeri varmş oranın çıkartılıp temizlenmesi lazmmş sanrm akşam tornavidayla açup bi bakıcam arkaaasına .

Benimde başıma geldi o. Ölü eti gibi bisey. Kesin patatestir bak eminim.

canım buzdolabının arkasında alt tarafında buzdolabının pis suyunun biriktiği bir kova var o leş gibi kokar fişi çekip o kovayı temizleyin ondandır kesinlikle

Benim bilgim yok ama arkdaslarin dedigi su haznesi mantikli geldi.
Internette arastirip nasil cikmasi gerektigine bak.
Fisten cikar ama dolabi ilk once.
Tornavida demir, elektrik ceker.
Suda elektrik ceker. Kesinlikle once fisi cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…