M masums Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 193 5 16 35 Kars 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi masums #1 arkadaşlar 3 gündür leslie sansone 1 mile yapmaya başladım bununla kilo verenler var mı acaba etkili mi
arkadaşlar 3 gündür leslie sansone 1 mile yapmaya başladım bununla kilo verenler var mı acaba etkili mi
M melina1 Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 1.039 1.463 333 İstanbul 27 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi masums #2 masums .!.: arkadaşlar 3 gündür leslie sansone 1 mile yapmaya başladım bununla kilo verenler var mı acaba etkili mi Genişletmek için tıkla... slm be diyetle beraber 19 gundur 3 fast mil. bazende 4 fast mil yapıyorum göbegim yok oldu kıyafetler bol gelmeye başladı ama bu spor yapacaksan en az haftada 5 gun yapmalısın ki fayda göresin
masums .!.: arkadaşlar 3 gündür leslie sansone 1 mile yapmaya başladım bununla kilo verenler var mı acaba etkili mi Genişletmek için tıkla... slm be diyetle beraber 19 gundur 3 fast mil. bazende 4 fast mil yapıyorum göbegim yok oldu kıyafetler bol gelmeye başladı ama bu spor yapacaksan en az haftada 5 gun yapmalısın ki fayda göresin
K karabulut_45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2015 2 0 1 37 4 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi masums #3 merhaba ben de dun basladım vıdeoları nereden ındırebılırım lınk var mı yardım edersenız cok sevınırım
merhaba ben de dun basladım vıdeoları nereden ındırebılırım lınk var mı yardım edersenız cok sevınırım