Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerYarım saat yapmak yerine Leslie'nin videosu kadar yapın. Tabii ki etkili olur.
Kendinizi yarım saatle şartlamayın. Kısa videolarıyla yetinmeyin. 50 dakikalık videoları güzeldi 3 mile walk tarzında , hareket harekettir.Diyetle beraber yarım saat leslie etkili olur mu hergün yapsam
15-30 dk arası kardiyo yapsan daha etkili. Hızlı sonuc alırsın. 15 dk dan başla 1 hafta sonra 20 sonraki hafta 30dk olarak yükselt. Ve 30 da devam etDiyetle beraber yarım saat leslie etkili olur mu hergün yapsam
Evet onları yaptım 1 hafta boyunca hiç kilo veremedim herkes kaslarını dinlendir dediKendinizi yarım saatle şartlamayın. Kısa videolarıyla yetinmeyin. 50 dakikalık videoları güzeldi 3 mile walk tarzında , hareket harekettir.
Yediklerinizde sorun vardir o halde.Evet onları yaptım 1 hafta boyunca hiç kilo veremedim herkes kaslarını dinlendir dedi
Kız 1 haftada mucize mi bekliyorsun bi durEvet onları yaptım 1 hafta boyunca hiç kilo veremedim herkes kaslarını dinlendir dedi
YouTube de kardiyo yazınca cıkar mı15-30 dk arası kardiyo yapsan daha etkili. Hızlı sonuc alırsın. 15 dk dan başla 1 hafta sonra 20 sonraki hafta 30dk olarak yükselt. Ve 30 da devam et
Evet. Kolay hareketler olanlardan başla. 1 veya 2 gün kaslarını dinlendirerek yapmalısınYouTube de kardiyo yazınca cıkar mı