M Mnlelf 🍀💕 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 147 256 53 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnlelf #1 Arkdşke 2 kaybım var 2. De klomenle olmştu şmdi 3 ay geçti dotorum bu sefer letrasan verdi hiç duymadım kullanan sonuç alan varmı lütfen yardmcı olun
Arkdşke 2 kaybım var 2. De klomenle olmştu şmdi 3 ay geçti dotorum bu sefer letrasan verdi hiç duymadım kullanan sonuç alan varmı lütfen yardmcı olun
Drdr17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2019 866 558 53 28 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnlelf #2 Mnlelf .!.: Arkdşke 2 kaybım var 2. De klomenle olmştu şmdi 3 ay geçti dotorum bu sefer letrasan verdi hiç duymadım kullanan sonuç alan varmı lütfen yardmcı olun Genişletmek için tıkla... Hamılesın hayırlı olsun bende letrasan kullanıyorum. Duruma göre iğne yapıcak sen letrasanlamı hamıle kaldın acaba.
Mnlelf .!.: Arkdşke 2 kaybım var 2. De klomenle olmştu şmdi 3 ay geçti dotorum bu sefer letrasan verdi hiç duymadım kullanan sonuç alan varmı lütfen yardmcı olun Genişletmek için tıkla... Hamılesın hayırlı olsun bende letrasan kullanıyorum. Duruma göre iğne yapıcak sen letrasanlamı hamıle kaldın acaba.