EvetLetrol letu mu oliyor
Ne zaman basladiniz kullanmaya ben çarşamba günü başladım pazar günü son yani 5 gün yapıyor bende Perşembe günü gidicem kontrole ilk defa kullanıyorum ben yeni basladim tedaviye adet sancısı çektim ya ben adetlerim düzensiz olduğu için adet söktürücü ile adet görüyorum ben ondan çok ağrım oluyor bugün 6.gun ama hala kanamam var. ?Canim bende letuya basladim ilk defa kullanıyorum bugun 5. Gun kontrole persbe çağırdı gidicem bakicam bakalim olmusmu yumirtam a hiç agri sancı bise yapmadi bende klomen kullanırken aşırı qgrim oluyordu acaba oluşmadığı yumirtam
Benim tahlillerin hepsi temiz çıktı sadece hsg cekindim sol tüpüm kapalı yumurtanın büyüdüğünü nasıl anlarım acabaHe yok canim ben adetim bitti 5.gun basladim yani pazartesi basladim bugun son dozu qldim gunde iki kullandim persembe gidicem kontrole gelişmeleri yazarim benimde duzensiz hatta rezerve az ve fsh yuksek benimde o yuzden tedavi goruyorum
Perşembe gidicem ama sağ kasığımda ağrı var acaba yumurta büyüyor muYumurta takibi için ilacin bittikden 2 gün sonra kontrole git ultrasonda bakiyo doktor
Ne zaman yaptırdınız hsg yiBenimde sol tüpüm kapalı ve sadece sağ tüplerim çalışıyormuş size hiç bilgi verildi mi
Geçen hafta cuma günü yani Mayıs 26Ne zaman yaptırdınız hsg yi
Bende nisanin 14, ünde yaptirmistim sadece kapalı olduğunu söylediler sol tüpümun başka bilgi vermedilerGeçen hafta cuma günü yani Mayıs 26
Sol tüpüm hiç acilip açılmadığını söylemediler mi benim açılmayacak mis mesela tek tüple duruyorum ben mesela hamile kalma ihtimalim sadece yüzde 50Bende nisanin 14, ünde yaptirmistim sadece kapalı olduğunu söylediler sol tüpümun başka bilgi vermediler
Benimde öyle sanırım ancak ameliyat ile açılır diye biliyorum yada tekrardab hsg cekinirsem belkiSol tüpüm hiç acilip açılmadığını söylemediler mi benim açılmayacak mis mesela tek tüple duruyorum ben mesela hamile kalma ihtimalim sadece yüzde 50
Tekrar çekinme ile de açılmıyor yumurtalıkların i almak istediklerinde kesinlikle izin verme bana söylendi cunkuBenimde öyle sanırım ancak ameliyat ile açılır diye biliyorum yada tekrardab hsg cekinirsem belki
Yokya zaten kimse öyle bir şey demedi belki gerek kalmaz hamile kalırım ilaçlarla catlatma iğnesiyle inşallah bakalım yaTekrar çekinme ile de açılmıyor yumurtalıkların i almak istediklerinde kesinlikle izin verme bana söylendi cunku
Yokya zaten kimse öyle bir şey demedi belki gerek kalmaz hamile kalırım ilaçlarla catlatma iğnesiyle inşallah bakalım ya
Ne zamandan beri istiyorsun çocuk canimİnsallah canım Allah emeklerimizi boşa cokarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?