Letrol vs klomen

KaosKralicesi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
258
103
23
27
Pcos hastasıyım daha önce 5-6 ay kadar klomen kullandım bir gelişim olmadı
Geçen ay gonal-f kullandım yumurta gelişti ama çatlama olmadı

Bu ay başka doktora geçtim klomenin faydası olmadığını söylememe rağmen letrol yazdı ısrarla bu ilaçla yumurta gelişimi gören oldu mu

Pcos hastasıyım daha önce 5-6 ay kadar klomen kullandım bir gelişim olmadı
Geçen ay gonal-f kullandım yumurta gelişti ama çatlama olmadı

Bu ay başka doktora geçtim klomenin faydası olmadığını söylememe rağmen letrol yazdı ısrarla bu ilaçla yumurta gelişimi gören oldu mu
Bende de pko var femara kullandım Pko olanlara Klomen önermiyorlar zaten bence başka doktora git

Bende de pko var femara kullandım Pko olanlara Klomen önermiyorlar zaten bence başka doktora git
Ya o kadar fazla doktor değiştirdim ki kime gitsem şehir değiştirdi en son ben şehir değiştirdim bayram için memlekete gelince bu ay boş geçmeyeyim burda gideyim dedim bunu verdi hiç duymadım da daha önce bu ilacı

Ya o kadar fazla doktor değiştirdim ki kime gitsem şehir değiştirdi en son ben şehir değiştirdim bayram için memlekete gelince bu ay boş geçmeyeyim burda gideyim dedim bunu verdi hiç duymadım da daha önce bu ilacı
Özele mi gidiyorsun ?
Bulunduğun şehirde Google a kadın doğum ve şehri yaz en yüksek oy alana git ben tğrkiyede öyle yapıyorum. Bu doktorumu öyle buldum değerlendirdik beklemedeyim

Özele mi gidiyorsun ?
Bulunduğun şehirde Google a kadın doğum ve şehri yaz en yüksek oy alana git ben tğrkiyede öyle yapıyorum. Bu doktorumu öyle buldum değerlendirdik beklemedeyim
Genelde özel tercih ediyorum memleketimdeyken buradaki en iyi 3 doktora gittim sonrasında taşındığım yerde de en iyi olduğu söylenen doktora gittim ama çok soğuk birisi yani bir şey sorarken çekinerek soruyordum muayene edip reçete yazıyor gönderiyordu şimdi memleketimde tıp fakültesinde bir doktora gitmem için ablam ısrar etti gittim ve sonuç böyle oldu bakalım deneyeceğim bu ay

Back
X