Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı şekilde içim içimi yiyor bana çapını da söylemedi ne kadar büyüdüğünüBende aynı durumdayım bugün döngünün 12. Günü gittim ve 9 mm küçük dedi ama dozu arttırmadı büyür çatlar şansına dedi böyle bir şey olabilir mi diye sinirlendim saatlerdir içim içimi yiyor.![]()
Benim ilacın dozunu artırdı cumartesi gel kontrol edelim dedi yarın gideceğim bakalım. Üzüldüm ben üzüldüğümü görünce de eee üzülürsen zaten gelişmez yumurtaların bu durumda ne ilacı versem de işe yaramaz dedi ama üzülmemek elimde değilT Tursihan R Rosserosse eğer vücudunuz yumurtalıklarınız letu ilacına tepki vermiyorsa yetersiz kalıyorsa daha yüksek dozda başka ilaç veya iğne önermesi gerekiyor. R Rosserosse özellikle sizin daha iyi bir doktora görünmeniz gerekiyor. Şansa kadere bırakılacak şeyler değil. Fazla büyüyüp kendi kendine çatlamadigi zaman kiste dönüşebilir. Yani doz artirma veya yine aynı şekilde kullan şu gün gel yine bakalım dememesi çok ilginç. Veya kandan progesteron hormonunuza bakıldı mi ? Çünkü yumurtlarin boyutu çatlaması vs şeklinde yol gosterici oluyor
Umarım yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve her şey yolunda ilerler. Yani bilmiyorum yaklaşım da yanlış geliyor bana. Bu şekilde azarlar şekilde değil de daha makul sakin yaklaşılmasi gerekiyor bence. Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor. Bende letu kullandım. Kendi kendine çatladı yumurtalarım ama gebelik oluşmadı bu sabah regl oldumBenim ilacın dozunu artırdı cumartesi gel kontrol edelim dedi yarın gideceğim bakalım. Üzüldüm ben üzüldüğümü görünce de eee üzülürsen zaten gelişmez yumurtaların bu durumda ne ilacı versem de işe yaramaz dedi ama üzülmemek elimde değil![]()
Umarım yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve her şey yolunda ilerler. Yani bilmiyorum yaklaşım da yanlış geliyor bana. Bu şekilde azarlar şekilde değil de daha makul sakin yaklaşılmasi gerekiyor bence. Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor. Bende letu kullandım. Kendi kendine çatladı yumurtalarım ama gebelik oluşmadı bu sabah regl oldumyine baştan başlayacağız letu ile, yolumuz uzun ama güzel sonuçlanacak inşallah.
Umarım yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve her şey yolunda ilerler. Yani bilmiyorum yaklaşım da yanlış geliyor bana. Bu şekilde azarlar şekilde değil de daha makul sakin yaklaşılmasi gerekiyor bence. Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor. Bende letu kullandım. Kendi kendine çatladı yumurtalarım ama gebelik oluşmadı bu sabah regl oldumyine baştan başlayacağız letu ile, yolumuz uzun ama güzel sonuçlanacak inşallahinsa
Umarım yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve her şey yolunda ilerler. Yani bilmiyorum yaklaşım da yanlış geliyor bana. Bu şekilde azarlar şekilde değil de daha makul sakin yaklaşılmasi gerekiyor bence. Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor. Bende letu kullandım. Kendi kendine çatladı yumurtalarım ama gebelik oluşmadı bu sabah regl oldumyine baştan başlayacağız letu ile, yolumuz uzun ama güzel sonuçlanacak inşallah.
Çatlamadan sonra Kaçıncı gün regl oldunuz acaba ?Umarım yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve her şey yolunda ilerler. Yani bilmiyorum yaklaşım da yanlış geliyor bana. Bu şekilde azarlar şekilde değil de daha makul sakin yaklaşılmasi gerekiyor bence. Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor. Bende letu kullandım. Kendi kendine çatladı yumurtalarım ama gebelik oluşmadı bu sabah regl oldumyine baştan başlayacağız letu ile, yolumuz uzun ama güzel sonuçlanacak inşallah.
Canım pcos musun sen ? Bak bende pcos var benim yumurtalarım da geç gelişiyor. 9mm olduğu için sana öyle demiş bence o yüzden dozu arttirmamistir.Bende aynı durumdayım bugün döngünün 12. Günü gittim ve 9 mm küçük dedi ama dozu arttırmadı büyür çatlar şansına dedi böyle bir şey olabilir mi diye sinirlendim saatlerdir içim içimi yiyor.![]()
Canım hiç üzülme her ilaç her hastaya uygun diye bir şey yok :). Ben ilk aşılama yaptıracağım zaman gonaf f ile neredeyse bir ayı buldu. Sürecin belki uzun sürüyordur doktor işinin ehli ise bir yolunu bulur merak etme. Herkesin vücudu başka kiminin çabuk tepki verir kiminin benim gibi pcossa geç verir.Benim ilacın dozunu artırdı cumartesi gel kontrol edelim dedi yarın gideceğim bakalım. Üzüldüm ben üzüldüğümü görünce de eee üzülürsen zaten gelişmez yumurtaların bu durumda ne ilacı versem de işe yaramaz dedi ama üzülmemek elimde değil![]()
Aşılamanız tuttu muCanım hiç üzülme her ilaç her hastaya uygun diye bir şey yok :). Ben ilk aşılama yaptıracağım zaman gonaf f ile neredeyse bir ayı buldu. Sürecin belki uzun sürüyordur doktor işinin ehli ise bir yolunu bulur merak etme. Herkesin vücudu başka kiminin çabuk tepki verir kiminin benim gibi pcossa geç verir.
29 ocakta ovülasyon testinde pik gördüm. Ertesi gün 30 ocakta doktor kontrolüm vardi, o gün de ovulasyon testi yaptım silik çıktı çatlamış görünüyordu. Doktor USG ile kontrolde çatlamış dedi. 16 Şubat'ta regl oldum yani 17 gün sonra regl oldum.Çatlamadan sonra Kaçıncı gün regl oldunuz acaba ?
Malesef tutmadı iki aşılama da. Sen ne yaptın büyüdü mu yumurtan?Aşılamanız tuttu mu
Ben de yaptım aşılama canım bugün 3. Günüm. Kasık ağrım bel ağrım var normal mi senceMalesef tutmadı iki aşılama da
Evet çok normal bence:) benimde olmuştu hatta kontrol gününe yakın baya bütün belirtiler vardı ama malesef olumsuzdu cevapBen de yaptım aşılama canım bugün 3. Günüm. Kasık ağrım bel ağrım var normal mi sence![]()
Evet çok normal bence:) benimde olmuştu hatta kontrol gününe yakın baya bütün belirtiler vardı ama malesef olumsuzdu cevapne
Ne gibi belirtiler vardı canım ben de olursa normal olduğunu bileyimEvet çok normal bence:) benimde olmuştu hatta kontrol gününe yakın baya bütün belirtiler vardı ama malesef olumsuzdu cevap
Kasık ağrım bel ağrım göğüs hassasiyeti mide bulantısı bile olmuştu. Bir arkadasimda hiçbir belirti yokmuş tutmuştu. Birinde de adetine yakın kasık ağrıları falan olmus onunki de tutmuştu. Nasip yani :) belirtiye bakmaNe gibi belirtiler vardı canım ben de olursa normal olduğunu bileyim![]()
Tamam canım bilgilendirdigin için teşekkür ederim. Sen tüp bebeğe mu baalayacaksin yoksa bir kez daha aşılama deneyecek misinKasık ağrım bel ağrım göğüs hassasiyeti mide bulantısı bile olmuştu. Bir arkadasimda hiçbir belirti yokmuş tutmuştu. Birinde de adetine yakın kasık ağrıları falan olmus onunki de tutmuştu. Nasip yani :) belirtiye bakma