Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bu vitamini kullandım 4 5 ay hamile kalamadım geçen ay letu ve ovitrelle oldum yine olmadı bu ay da sadece letu kullandım bakalım olacak mı inşallah güzel haber alırız bu ayKızlar bu ay letu ya başladım bide thancss woman diye bi ilaç kullanıyorm yani ilaç değil vitamin
Ben de bu ay femara başlayacağım sizce hangisi daha iyidir klomen mi femara mıKızlar bu ay letu ya başladım bide thancss woman diye bi ilaç kullanıyorm yani ilaç değil vitamin
İnşallah canımMerhaba bende bu vitamini kullandım 4 5 ay hamile kalamadım geçen ay letu ve ovitrelle oldum yine olmadı bu ay da sadece letu kullandım bakalım olacak mı inşallah güzel haber alırız bu ay
Ben bu ay yeni başladım femara ya yani letu ya ama klomen bende yumurta büyütmemiştiBen de bu ay femara başlayacağım sizce hangisi daha iyidir klomen mi femara mı
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırızBen de bu ay ilk defa letu kullanıcam ayrıca hsg çekileceğim
Film nasıl geçti canım sonuçlar nasılBen de bu ay ilk defa letu kullanıcam ayrıca hsg çekileceğim
Hsg yi anestezi altında çekildim gayet rahat bir işlemdi tüplerim açıkmış şükürFilm nasıl geçti canım sonuçlar nasıl
Geçmiş olsun kardeşim , ben de bu aydan sonra anestezili olacağım nasıldı kaç dk sürdü uyumak uyanmak sonrasında ağrı sızı baş dönmesi vs oldu mu azıcık bahseder misinHsg yi anestezi altında çekildim gayet rahat bir işlemdi tüplerim açıkmış şükür![]()
Uyurken zaten damar yolundan ilaç verildiği icin ağri vs olmuyor 10-15 dk sürmüş benim işlem uyanmadan önce ağrı kesicim yapilmisti uyandigimda yaklasik 30 dk kadar karnım ağrıdı ama dayanılamayacak bir ağrı değildi benim kanamam bence fazla oldu reglim yeni bitmisti bence ondan, eve geldikten 2 saat sonra yemegimi fln hazirlayabilecek kadar iyiydimGeçmiş olsun kardeşim , ben de bu aydan sonra anestezili olacağım nasıldı kaç dk sürdü uyumak uyanmak sonrasında ağrı sızı baş dönmesi vs oldu mu azıcık bahseder misin![]()
Onunla geçmiş olsun , inşallah gönlünüzce olurUyurken zaten damar yolundan ilaç verildiği icin ağri vs olmuyor 10-15 dk sürmüş benim işlem uyanmadan önce ağrı kesicim yapilmisti uyandigimda yaklasik 30 dk kadar karnım ağrıdı ama dayanılamayacak bir ağrı değildi benim kanamam bence fazla oldu reglim yeni bitmisti bence ondan, eve geldikten 2 saat sonra yemegimi fln hazirlayabilecek kadar iyiydim
Teşekkür ederim dilerim sizin de kolay geçerOnunla geçmiş olsun , inşallah gönlünüzce olur![]()
Femara kullandım bu ay bnm gıbı femara kullanan
Kesinlikle femara. Daha kaliteli yumurta sağlıyor ve Rahmi hazırlıyorBen de bu ay femara başlayacağım sizce hangisi daha iyidir klomen mi femara mı
Kullandım ama olgunlaşması maalesefKesinlikle femara. Daha kaliteli yumurta sağlıyor ve Rahmi hazırlıyor
Ne güzel maşallah bende bir buçuk yıldır olmuyor 3 aydır letu kullanıyorum bu ay 3. ayım ovitrelle kötü etkiliyor diye olmadım inşallah bende bu ay hamile kalabilirim yaşım 33 ama benim aöh 1.29 biraz kötü değerlerimMerhaba ben letu ile ikinci ay hamile kaldım çok şükür iki yıllık infertilite sonrası. 2.5x3 mg kullandım. Omega 3, pikassos, koenzin q10, D vitamini gibi birçok takviye kullandım ikinci ay. Bir de infertilite jel kullandım. Çatlatma ya da aşılama iğnesi yapmadık ovulasyon testi ile çatlama gününü takip ettim. İkinci ay ovulasyon öncesi 3 yumurtam vardı ve ikizlere hamile kaldım. Üstelik obezite sınırlarında kilom ve tip 2 diyabetim varken. Daha önce klomen+ovitrelle ve aşılama denemiştik ama ne rahim kalınlaşmıştı ne gebelik oldu. O yüzden en azından kilo kaynaklı ise letu en iyisi bence.