• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ile hamile kalanlar

Femara kullandım bu ay bnm gıbı femara kullanan var mı kızlar
Bu ay ilk kez 2]5x2 femara kullandım. 1 yumurtam büyüdü Ovitrelle iğnesi vuruldum 20 martta. 2 hafta beklicem test için. Aynı zamanda Progestan fitil verdi doktor günde 2 kez onu kullanıyorum . Pcos ve amh= 20 benim :) sizin ilaca yanıt verdi mi yumurtalarınız büyüdü mü ?

Rahim filmini anestezi olmadan yaptırdım korkulacak bisey yok ki ocakta yaptırdım

Merhaba bende bu vitamini kullandım 4 5 ay hamile kalamadım geçen ay letu ve ovitrelle oldum yine olmadı bu ay da sadece letu kullandım bakalım olacak mı inşallah güzel haber alırız bu ay
Sonuçlar nasıl yumurta buyudumu kaç tane falikul çıktı

Sonuçlar nasıl yumurta buyudumu kaç tane falikul çıktı
Bu ay doktor kontrolü olmadan letu kullandım 5 gün yumurta büyüdü mü hiç bilmiyorum öyle bu ay oluruna bıraktım olmazsa diğer döngüde aşılamaya geçmek istiyorum artık.Sizin nasıl süreciniz

Amh önemli değil inanın benim de 1.5tu doktor hiç dert etmedi inşallah en kısa zamanda olur 🙏

Bende ocakta anestesisiz yaptırdım hiç ağrı olmadı tüpler açık çıktı ama hala gebelik olmadı 😔
Sut hormonlarina baktir engel oluyor benim şuan hormonlar yüksek olunca gebelik gerçekleşmiyor yumurtaları tembellestiriyor adet 3 günü baktırin isterseniz .

Bu ay doktor kontrolü olmadan letu kullandım 5 gün yumurta büyüdü mü hiç bilmiyorum öyle bu ay oluruna bıraktım olmazsa diğer döngüde aşılamaya geçmek istiyorum artık.Sizin nasıl süreciniz
Banada duphaston verdi adet olmayı bekliyorum eğer gelmezse gel kontrol edelim dedi tembel yumurtalar vardi rahim genis mis 4mm duphaston ondan verdi kontrol amaçlı

Sut hormonlarina baktir engel oluyor benim şuan hormonlar yüksek olunca gebelik gerçekleşmiyor yumurtaları tembellestiriyor adet 3 günü baktırin isterseniz .
Baktırdım canım onda sorun yok tek amh düşük fsh da 8.37 bunlarda sorun var diğer değerlerim iyi birde yaşım 33

Back
X