Letu ile yumurta buyutme tedavisi

nesguzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
38
1
1
Merhaba yumurtam 12 mm iken letu kullandım bitince ovulasyon testi yapmaya başladım ve piki gördüm sonraki gün siliklesti o günleri değerlendirdim sonra doktora gittim büyük bir hevesle ve bana ne yumurtan büyümüş ne çatlamış dedi aynı şekilde kalmış dedi. Çok üzüldüm sizce böyle bir şey mümkün mü veya doktorun görememe ihtimali var mı lütfen deneyimi olan paylaşsın pik testim ekte

Test görünmüyor. Peki pik olduktan sonra yumurtlama ağrısı veya alıntı oldu mu sizde?

Evet ağrı oldu akıntı diğer günlere oranla daha şeffaftı
Aa test bildiğin pik yapmış. Çok şaşırdım nasıl büyümemiş catlamamis dedi ki.. bence hiç ümitsizliğe düşmeyin. Ben büyümüş yumurtayla kisti ayırt edemeyen doktora bile denk geldim. Olacağı varsa olacak inşallah.

Çok üzülüyorum elimde olmadan acaba çatlama oldu da göremedi mi diyorum

Çok üzülüyorum elimde olmadan acaba çatlama oldu da göremedi mi diyorum
Kuzum valla herşey mümkün. Bir de şöyle bir durum var, birden fazla yumurta gelişmiş olabilir. Biri çatlamıştır ve doktor geriden geleni görüp ona göre öyle konuşmuştur.

Birden fazla yumurta gelişti bende ve biri daha önde gidiyordu. Valla imkan varsa başka bi doktora da danışın derim.
Ben de daha önce gonal f kullandım aşılama iptal edildi birden fazla yumurtam geliştiği için sonra aşılamayı bırakıp bir daha ilaçla deneyeyim diyip doktor değiştim bu şekilde

Ben de daha önce gonal f kullandım aşılama iptal edildi birden fazla yumurtam geliştiği için sonra aşılamayı bırakıp bir daha ilaçla deneyeyim diyip doktor değiştim bu şekilde
Benim bir tanesi büyüdü diğer ikisi daha geride kaldı. Valla bence başka bir doktora daha sorun. Ben devlete gittiğimde iki tane kistin var ve hiç gelişen yumurta yok dedi. Ama hissediyordum yumurtlama ağrısını. Ertesi gün özele gittim, doktor baktı yumurtlama olmuş dedi ve hiç kist yok dedi. Önceki doktor büyümüş yumurtaları kist sanmış.

Acaba gitsem çatlama olmuşsa anlarlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…