Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok takmamak lazımmış ben bunu anladım. Ben gebelik haberimi dün aldım. Imşallah tüm bekleyenler de sonuç alır ben letuyu 3 ay kullanıp sonra iğnelere geçtim her defasında da yumurta oluştu ama gebelik olmadı. Ikinci iğne tedavisine Yanıt verdim ben. Bu ay kesin yok diyip umutsuzdum ama inşallah hayırlı haberi aldım. Şimdi her gece yatmadan herkese dua ediyorum walla inşallah sizler de en kısa sürede haber alırsınız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınmerhaba ben de kullandım letu ilk ay yumurta yeteri kadar gelimedi ama bu ay 18mm bir yumurtam oldu şükür çatlatma iğnemi 4 nisanda vuruldum beklemedeyim ama adet belirtisi sivilcem çıktı umudum kırıldı.hayırlısı
Canim bnde ilaci doktorumdan aldim pembe mavide doktor ismail kucukerdogan sen nerdensnEvet sgmy2015 ben kullandım. Yalnız bu ilaç çok yaygın değil kadın doğumcularda. Ben kendi doktorumdan sonra başka doktorlara da gittiğimde ilacı hiç duymadıklarını söylediler. Ben letudan sonuç alamadım. Inşallah sen sonuç alırsın. Bu arada doktorunu merak ettim![]()
Insallah olur cnm yaamerhaba ben de kullandım letu ilk ay yumurta yeteri kadar gelimedi ama bu ay 18mm bir yumurtam oldu şükür çatlatma iğnemi 4 nisanda vuruldum beklemedeyim ama adet belirtisi sivilcem çıktı umudum kırıldı.hayırlısı
Allah kucaginiza almayi nasip etsin takmamak elde degil banada dua et cnm yaBenim doktorum Zeytinburnu Avrasya hastanesinde Tamer Sözen di. Neyse önemli olan sizin psikolojik durumunuz. Gerçekten çok takınca olmuyor. Ben iğnelere cevap verdim ama bu ay amaaan olmazsa tüp yaparız artık diyordum haberi aldık inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haberi alır musmutlu olursunuz bu arada ben bir kutuyu 3 ayda kullanmıştım. Her ay 10 tane kullanıyordum.
Öncelikle merhabaBenim doktorum Zeytinburnu Avrasya hastanesinde Tamer Sözen di. Neyse önemli olan sizin psikolojik durumunuz. Gerçekten çok takınca olmuyor. Ben iğnelere cevap verdim ama bu ay amaaan olmazsa tüp yaparız artık diyordum haberi aldık inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haberi alır musmutlu olursunuz bu arada ben bir kutuyu 3 ayda kullanmıştım. Her ay 10 tane kullanıyordum.
Merhaba canım. Benim de yumurtlamada sıkıntım yoktu. Letu yumurtayı daha kaliteli hale getiriyor. Ben ilacın herhangi bir yan etkisini görmedim. Tamer beyde şu durum var. Hastalarını çok bekletmeden sonuca yönlendirmek istiyor. Ben aşılama yaptım ilk ayda tuttu. İkinciye tutmazsa tüp yaptırırız demişti ki benim ona gidişim bir yılı bile doldurmamıştı. Aşılama için de kendisi transfer için ücret almıyor. Sadece laboratuvar testlerine para veriyorsunuz. Tabii iğnelere de. Dışarıdakilerin yarı parasını vermiştik biz. Bence bilgisine güvenin. İnşallah en kısa zamanda sonucu alırsınız :))Öncelikle merhaba
Konu üzerinden baya gecmiş ama birşeyi merak ediyorum cevaplarsan sevinirim :)
Bende iki aydır tamer beye gidiyorum aşılama yapalım dedi letu ilaç verdi. İlacım yan etkisi çokmuş sizde herhangi birşey yaptı mı? Birde benim yumurtlamam oluyor sizce neden bu ilacı verdi aklımda çok soru var sanki sadece para icin yapıyor gibi geldi. İğne vuracakmış çatlama icin ama benim çatlamada da bir sıkıntı yok kafam karıştı biraz ...
İnsallah Canim ya... İçimi rahatlattın biraz insallah tutar benimki de yanliz benim iki kimyasal düştüğüm oldu bu yüzden iğne verecekmiş göbekten vurulacaksın dedi sende öyle birşey varmiydiMerhaba canım. Benim de yumurtlamada sıkıntım yoktu. Letu yumurtayı daha kaliteli hale getiriyor. Ben ilacın herhangi bir yan etkisini görmedim. Tamer beyde şu durum var. Hastalarını çok bekletmeden sonuca yönlendirmek istiyor. Ben aşılama yaptım ilk ayda tuttu. İkinciye tutmazsa tüp yaptırırız demişti ki benim ona gidişim bir yılı bile doldurmamıştı. Aşılama için de kendisi transfer için ücret almıyor. Sadece laboratuvar testlerine para veriyorsunuz. Tabii iğnelere de. Dışarıdakilerin yarı parasını vermiştik biz. Bence bilgisine güvenin. İnşallah en kısa zamanda sonucu alırsınız :))
İnşallah ilk denemede sonuç alırsın :) benim hiç olmamıştı o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben de iğneleri göbekten yapmıştım. Hatta haftasonuna denk gelen iğneleri kendim yapmıştım. Gözün korkmasın iğnelerden:))İnsallah Canim ya... İçimi rahatlattın biraz insallah tutar benimki de yanliz benim iki kimyasal düştüğüm oldu bu yüzden iğne verecekmiş göbekten vurulacaksın dedi sende öyle birşey varmiydi
Ay insallah Can'ım ya o kadar çok yoruldum ki artık insallah hayal kırıklığı olmaz yineİnşallah ilk denemede sonuç alırsın :) benim hiç olmamıştı o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben de iğneleri göbekten yapmıştım. Hatta haftasonuna denk gelen iğneleri kendim yapmıştım. Gözün korkmasın iğnelerden:))
İlaç kullandıktan kac gun sonra aşılama yapıldı Can'ım merak ettim beni persembe çağırdı yumurtaya bakacak sanırımİnşallah ilk denemede sonuç alırsın :) benim hiç olmamıştı o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben de iğneleri göbekten yapmıştım. Hatta haftasonuna denk gelen iğneleri kendim yapmıştım. Gözün korkmasın iğnelerden:))
17 mart satım benim. Üçüncü gün de iğne kullanmaya başladım, 7 gün iğneleri yaptım. 30 martta da aşılama oldu canım. Yumurtanın çatlamasına göre gün veriyor. Ben en sonuncu hastaydım. Muayene odasında transfer yaptı 20 dakika dinlendikten sonra kalkmıştım. O gün kontrole girdiği için de doktora hiç para vermemiştik :)İlaç kullandıktan kac gun sonra aşılama yapıldı Can'ım merak ettim beni persembe çağırdı yumurtaya bakacak sanırım
Aa çok iyiymiş :) ben bu ayın 28 inde adet oldum aynı gun gitmek zorunda kaldım yanı birinci gunu çünkü tatildi :) adetimin 3. Gunu ilaca başlattı yarın son 5 gun ic sabah aksam persembe gel dedi. Persembe gunu 9. Gunu oluyor acaba yumurta o Zaman gelişir mi aynı gun iğneyi vursa anca cumartesine denk geliyor insallah bir aksilik olmaz da haftasonuna denk gelmez yine :) genelde ya Bayram'lara ya tatillere her seferinde birşeye denk geliyor17 mart satım benim. Üçüncü gün de iğne kullanmaya başladım, 7 gün iğneleri yaptım. 30 martta da aşılama oldu canım. Yumurtanın çatlamasına göre gün veriyor. Ben en sonuncu hastaydım. Muayene odasında transfer yaptı 20 dakika dinlendikten sonra kalkmıştım. O gün kontrole girdiği için de doktora hiç para vermemiştik :)
Tamer bey telefonunu verir genelde ya ben adetin 3.günü pazara falan denk geldiğinde watsapptan ulaşırdım kendisine. Benim çatlama pazartesiye denk gelmişti. Sormuştum önce olsaydı ne yapardık diye o da gelirdim yapacak bir şey yok demişti. Ben gebe kaldıktan üç ay sonra falan Tamer beye gitmeyi bıraktım. Çok yoğun oluyor diye :) ama iyi bir doktor.Aa çok iyiymiş :) ben bu ayın 28 inde adet oldum aynı gun gitmek zorunda kaldım yanı birinci gunu çünkü tatildi :) adetimin 3. Gunu ilaca başlattı yarın son 5 gun ic sabah aksam persembe gel dedi. Persembe gunu 9. Gunu oluyor acaba yumurta o Zaman gelişir mi aynı gun iğneyi vursa anca cumartesine denk geliyor insallah bir aksilik olmaz da haftasonuna denk gelmez yine :) genelde ya Bayram'lara ya tatillere her seferinde birşeye denk geliyor
Merhaba Can'ım aradan biraz zaman geçti ama :) aşılamam yapıldı bu ayın 24 ünde belli olur dedi tamer bey heyecanlıyım çok az kaldıTamer bey telefonunu verir genelde ya ben adetin 3.günü pazara falan denk geldiğinde watsapptan ulaşırdım kendisine. Benim çatlama pazartesiye denk gelmişti. Sormuştum önce olsaydı ne yapardık diye o da gelirdim yapacak bir şey yok demişti. Ben gebe kaldıktan üç ay sonra falan Tamer beye gitmeyi bıraktım. Çok yoğun oluyor diye :) ama iyi bir doktor.
Canım çok takmamak lazımmış ben bunu anladım. Ben gebelik haberimi dün aldım. Imşallah tüm bekleyenler de sonuç alır ben letuyu 3 ay kullanıp sonra iğnelere geçtim her defasında da yumurta oluştu ama gebelik olmadı. Ikinci iğne tedavisine Yanıt verdim ben. Bu ay kesin yok diyip umutsuzdum ama inşallah hayırlı haberi aldım. Şimdi her gece yatmadan herkese dua ediyorum walla inşallah sizler de en kısa sürede haber alırsınız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın