- 20 Aralık 2022
- 9
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi mevaberendha
-
Yok hayır yani daha adet zamanım gelmediMerhaba, adet sürende bir uzama oldumu? Mesela 5 günde bitiyo ise 7-8 güne uzadımı
Ama şöyle ilacı kullanırken evet normalde 4 gün sürüyordu 6 7 sürdüMerhaba, adet sürende bir uzama oldumu? Mesela 5 günde bitiyo ise 7-8 güne uzadımı
İlacın yan etkisiymiş. Teşekkür ederim cevap içinAma şöyle ilacı kullanırken evet normalde 4 gün sürüyordu 6 7 sürdü
Rica ederim sizde mi kullanıyorsunuzİlacın yan etkisiymiş. Teşekkür ederim cevap için
evet kullandım bitti dün iğnemi vuruldum bugünden itibaren gün aşırı ilişki 26sında duphatson başla dediRica ederim sizde mi kullanıyorsunuz
Kaç tane yumurta oluşumu oldu pekievet kullandım bitti dün iğnemi vuruldum bugünden itibaren gün aşırı ilişki 26sında duphatson başla dedi
Merhaba test verdiniz mi sonuç ne oldu acabaPcosum olmasından kaynaklı bir çok yumurtam vardı ama bir tanesini gösterip bunu çatlatacağız dedi.
21 MM falandı yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba doktorum 5-6 Ocak tarihlerinde Beta Hcg ver dedi . Onu bekliyorum ama çokda test veresim yok normalde adet günüm 13 ocak onu bekleyeceğim sanırımMerhaba test verdiniz mi sonuç ne oldu acaba
İnşAllah hayırlı sağlıklıca gebe kalırsınız adetleriniz düzenli miydi de letu verdiMerhaba doktorum 5-6 Ocak tarihlerinde Beta Hcg ver dedi . Onu bekliyorum ama çokda test veresim yok normalde adet günüm 13 ocak onu bekleyeceğim sanırım
İlk adetimden lise 2. sınıfa kadar gayet normaldi. Sonrasında 6 ay olmadım pcos olduğumu öğrendim 1 ay doğum kontrol kullnadım ve evlenip çocuk yapmaya karar verdiğim 2021 ağusyos ayından itabaren bozuktu. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu sonrasında her ay düzenli adet olmaya başladım aynı günde hep .İnşAllah hayırlı sağlıklıca gebe kalırsınız adetleriniz düzenli miydi de letu verdi
Bende aynı sizin gibiyim doktorda bana aynılarını söyledi test yapacağım negatif olupta adet olursam doktora gideceğim banada letu yada klomen verecek büyütüp çatlasın diye İnşAllah sizde sağlıklı bi şekilde gebe kalmışsınızdır bendeİlk adetimden lise 2. sınıfa kadar gayet normaldi. Sonrasında 6 ay olmadım pcos olduğumu öğrendim 1 ay doğum kontrol kullnadım ve evlenip çocuk yapmaya karar verdiğim 2021 ağusyos ayından itabaren bozuktu. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu sonrasında her ay düzenli adet olmaya başladım aynı günde hep .
Letuyu yumartalarımı büyütmek için verdi. İhtiyacın yok ama cocuk istediğin için veriyorum dedi
İnşallah güzel sonuç alırsın beklemesi zor benimde adet tarihime 3 gün var bakalımİnşallah kuzum dualarım seninle.
Doktor bana 5-6 ocak da kan ver dedi ama vermicem :) Adet tarihimi beklicem
Benim ayın 13'ü..İnşallah güzel sonuç alırsın beklemesi zor benimde adet tarihime 3 gün var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?