Letu kullananlar

awatar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
187
28
18
30
Kizlar merhaba ben geçen ay letu ya başladım geçen ay yumurtam 14 mm kaldı bu ayda kullandım adetimin üçüncü günü başladım 5 gün sonra bıraktım ve bugün kontrolüm vardı 15mm büyümüş yumurtam doktorum ilaca devam pazartesi bidaha bakalım dedi bütün değerlerim normal tahliller iyi ama neden böyle oluyor anlamış değiliz iki aydır istenilen büyüklüğe gelmiyor pazartesiye kadar büyürmu acaba

Bnmde böyle oldu 14.5mm di ilaç bitikten sonra buyumeyınce 300 lük gonalf verdi doktor 3gün göbekten iğne yapıp tekrar gıttım 19mm di bazen hap yeterli gelmiyor iğne ile büyüttük benimkini

Merhaba bende 2 ay letu kullandım. İkisinde de büyüklüğü iyiydi. Sizinki bence büyür çünkü ilaca da devam ediyorsunuz pazartesiye kadar.

Bnmde böyle oldu 14.5mm di ilaç bitikten sonra buyumeyınce 300 lük gonalf verdi doktor 3gün göbekten iğne yapıp tekrar gıttım 19mm di bazen hap yeterli gelmiyor iğne ile büyüttük benimkini
Benim doktor iğneye yanaşmadı gibi geldi bana fayda gordunuzmu peki

Merhaba bende letu kullandım 5 gün sabah 1 akşam 1, randevudan bir gün önce ilişki dedi buna anlam veremedim size de böyle bişey dedi mi doktorunuz?

Merhaba bende letu kullandım 5 gün sabah 1 akşam 1, randevudan bir gün önce ilişki dedi buna anlam veremedim size de böyle bişey dedi mi doktorunuz?
Evet benim doktorum da bu şekilde yönlendirdi. Muayene gününden bir önceki gün ilişki önerdi özellikle belirtti üstüne basa basa söyledi

Hayır. Şöyle muayene oldum ilacı yazdı 5 gün kullan dedi. İlaç bittikten sonra yine kontrolüm vardı yumurta mm ölçümü için. Muayeneye gelmeden önce ilişki önerdi

Randevudan bir gün önce derken canım ?
Bugün randevum vardı dün için mutlaka ilişki dedi gittiğimde sordum daha önce klomen kullandım farklı doktor yapmıştı iğneden sonra ilişki demişti siz iğneden önce ilişki dediniz sebebini nedir dedim spermi sıfırlamak için dedi. Yani 3 gün içinde iğneyi yapacak olursa sperm kalitesi artsın diye demiş. 48 ya da 72 saatlik oluşmuş sperm daha kaliteli olurmuş. Bu arada sağ yumurtalık oluşmamış sol da ki 16 oluş yarın tekrar gidicez 17 olduysa çatlatma iğnesi yapacak inşaallah olmadıysa pazartesi günü.Benim sorunum da sağ tüp kimyasal gebelikten 2 yıl önce alındı 2023 ağustosta rahim filmi çektirdim doktor şubata kadar bekleyin normal gebelik oluşur dedi oluşmadı tekrar bu ay letu ile takibe başladım. Hayırlısıyla olur inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet benim doktorum da bu şekilde yönlendirdi. Muayene gününden bir önceki gün ilişki önerdi özellikle belirtti üstüne basa basa söyledi
Ben sordum bugün gittiğimde, iğne yapıldığında 48 ya da 72 saatlik oluşan sperm kaliteli olduğu için biriken spermin atılması içinmiş 3 gün içinde iğne yapılacak olursa sperm kalitesi artsın diyeYarın tekrar gidicez olmazsa pazartesi

Hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim, sizin sonucu merak ettim ne oldu ben deli gibi burada herkesin sorunlarını ve tedavi aşamalarını okuyorum bilmediğim duymadığım bişey var mı diye biri dış gebelik ikincisi kimyasal yaşayınca zor bi süreç oluyo araştırıyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…