Letu kullananlar

rmnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
116
6
11
Adetımın 5.gunu letu kullanmaya başladı m. Sabah akşam günde iki tane. Kasık ağrım var ve akıntı. Doktor olabilir dedi böyle ağrı yasayan oldu mu biraz endişelendim

Adetımın 5.gunu letu kullanmaya başladı m. Sabah akşam günde iki tane. Kasık ağrım var ve akıntı. Doktor olabilir dedi böyle ağrı yasayan oldu mu biraz endişelendim
Tabi olur yumurta büyümeye başlıyor benim adetin 16.-17. Gününde Yumurtlama gördüm ovülasyon testiyle de ayretten takip edin

Benim yumurtam büyümüş ama çikolata kıstı varmış bende büyümüş dedı gebeliğe engel mi
Evet çikolata kisti çok büyükse gebeliğe engel olabiliyor yumurtaların büyümesine engel oluyor ama her iki yumurtalıkta kist yoksa şansınız var bence. Çikolata kisti için doktor bir şey demedi mi?

Evet çikolata kisti çok büyükse gebeliğe engel olabiliyor yumurtaların büyümesine engel oluyor ama her iki yumurtalıkta kist yoksa şansınız var bence. Çikolata kisti için doktor bir şey demedi mi?
2 cm dedi şuan tedavi gördüğüm ıcın bır ilaç veremem dedı endıselenıyorum biraz

2 cm dedi şuan tedavi gördüğüm ıcın bır ilaç veremem dedı endıselenıyorum biraz
tek yumurtalıktaysa belki sorun olmaz tedavi sonucuna göre tekrar kontrol ettirirsiniz endişelenmeyin şuan. 2cm büyük değil zaten. Engel olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…