• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu kullananlar!!!!!!

SISSILINDE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kizlar aranizda normal adet görüp ve normal yumurtlama görüpte Letu ye baslayan varmi? Benim yasim 38 ve 10 aydir deniyoruz, doktor letu 2,5 mg önerdi ama takip olmayacak. Siz kac kullanmada hamile kaldiniz? Deneyimlerinizi merak ediyorum :)

Ben 2 kere kullandım ama olmadı, çok da güzel yumurtlama sağladı ki normalde kendim de yumurtluyordum doktor kaliteli olsun diye vermişti. Biraktiktan sonraki 2. Ay kendiliğinden kaldım etkisi sürüyor diye duymuştum.

Kizlar aranizda normal adet görüp ve normal yumurtlama görüpte Letu ye baslayan varmi? Benim yasim 38 ve 10 aydir deniyoruz, doktor letu 2,5 mg önerdi ama takip olmayacak. Siz kac kullanmada hamile kaldiniz? Deneyimlerinizi merak ediyorum :)
Kendim evde vardı denedim adetimin 5. Günü içtim 5 gün sabah akşam gebe kaldım ayrıca ovulasyon testi ile takip ettim

Benimde sebepsiz olmuyor 1ay önce düşük yaşadım.bu ay letu verdi

Back
X