- 20 Ağustos 2024
- 854
- 225
- 23
- Konu Sahibi Rozalinnda
Kızlar yumurtam büyüyor çatlıyor ama doktor istersen Klomen başla dedi sizce en iyisi hangisi ve bunlarla gebe kalan oldu mu ovitrelle iğnem de var…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben klomenle hamile kalmamamıştım ama arkadaşım femara ile gebe kaldım canımKızlar yumurtam büyüyor çatlıyor ama doktor istersen Klomen başla dedi sizce en iyisi hangisi ve bunlarla gebe kalan oldu mu ovitrelle iğnem de var…
Zaten kalamayan sen ben bi kaç kişi daha var sanırım.Ben klomenle hamile kalmamamıştım ama arkadaşım femara ile gebe kaldım canım
Ben dün gebe olduğumu öğrendim canımZaten kalamayan sen ben bi kaç kişi daha var sanırım.femara mı alsam ne yapsak ya
Ayyy ciddi misin nasıl oldu çok sevindim. Çok üzülmüştüm şuan çok sevindimBen dün gebe olduğumu öğrendim canımdilerim en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Çok teşekkür ederim birtanem inşallah sağlıkla ilerler bana dua etAyyy ciddi misin nasıl oldu çok sevindim. Çok üzülmüştüm şuan çok sevindim
Kendiliğinden olduysa sağlıkla ilerler bence yaÇok teşekkür ederim birtanem inşallah sağlıkla ilerler bana dua etkendiliğinden oldu
![]()
İnositol kullanıyordum bir de çörek otu bal tarçın yaptımKendiliğinden olduysa sağlıkla ilerler bence yaseni de eledik çok şükür
vitamin bi şey kullandın mı
İnositol dediğin şu mor gibi kutusu olan mı. Şu karışımlar hormonu bozuyor diyorlar cesaret edemiyorum. Yani aklımdaydın şükürler olsun sağlıkla ilerler inşallah kucağına alırsın sağlıkla. Bana da dua edersinİnositol kullanıyordum bir de çörek otu bal tarçın yaptım![]()
Bilmiyorum ben inositolden sonra yumurtlama gördümİnositol dediğin şu mor gibi kutusu olan mı. Şu karışımlar hormonu bozuyor diyorlar cesaret edemiyorum. Yani aklımdaydın şükürler olsun sağlıkla ilerler inşallah kucağına alırsın sağlıkla. Bana da dua edersin![]()
Keşke keşke verebilsem bu ay öyle ümitliydim adet oldum.. güzel haberlerini bekliyorumBilmiyorum ben inositolden sonra yumurtlama gördümHep dua edeceğim öbür aya bana haber veriyorsun hamileyim diye
![]()
Merhaba hamgi marka kullandınız kullanmaya başladıktam ne kadar süre sonra gebelik olduBilmiyorum ben inositolden sonra yumurtlama gördümHep dua edeceğim öbür aya bana haber veriyorsun hamileyim diye
![]()
4 kutu sonra 3 kutu ocean 1 kutu venatura kullanmıştımMerhaba hamgi marka kullandınız kullanmaya başladıktam ne kadar süre sonra gebelik oldu
Gic köomen ya da femera vs kullandınız mı öncek aylarda ya da?Çok teşekkür ederim birtanem inşallah sağlıkla ilerler bana dua etkendiliğinden oldu
![]()
nişanda klomen + ovitrelle kullandım canımGic köomen ya da femera vs kullandınız mı öncek aylarda ya da?
İnostiol nerden aldınız tam olark hangi marka lütfen ben de kullanayımİnositol dediğin şu mor gibi kutusu olan mı. Şu karışımlar hormonu bozuyor diyorlar cesaret edemiyorum. Yani aklımdaydın şükürler olsun sağlıkla ilerler inşallah kucağına alırsın sağlıkla. Bana da dua edersin![]()
Hımm tutmadı mı ozaman canım? Yumurtan va buyumus muydu? Ben de suan femara kullanıprum çarsamba inşallah iğne vurmaya gitcem bakalım inşallah olurr sürecten biraz bahseder misinşz belkş ümit olurnişanda klomen + ovitrelle kullandım canım
Öncelikle dilerim Allahtan bu ay o güzel haberi sağlıcakla alırsınızHımm tutmadı mı ozaman canım? Yumurtan va buyumus muydu? Ben de suan femara kullanıprum çarsamba inşallah iğne vurmaya gitcem bakalım inşallah olurr sürecten biraz bahseder misinşz belkş ümit oluramh vs iy mi sizin
Öncelikle dilerim Allahtan bu ay o güzel haberi sağlıcakla alırsınızbenim o ay tutmadı maalesef 3 yumurtam büyümüştü 22,25,27 mm ama olmadı
amh 3.04 dü . Ama femara daha iyi bir ilaç diye duyuyorum daha sağlıklı yumurta üretiyormuş arkadaşım o ilaçla iğnesiz gebe kalmıştı
![]()