• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ovitrelle sonrası regl problemleri

Doktora gecikmeyi sordum olabilir normal hormon alıyorsun sonuçta dedi birkaç oynar ağrı da normal dedi kist falan yokmuş yine letuya devam edip ovitrellr olacam ama artık bu ay doktora gitmemeye karar verdim bana 2 3 aylık golikül takibi için 21 bin dediler bu gittiğimde tek seferlik tekrar 21 bin istediler bende kabul etmedim aşılama bile değil sadece yumurtaya bakıyor çok geldi bana birde güvenim sarsıldı oraya artık sizin tedavi ücreti ne kadardı acaba bana mı yüksek geldi
Evet çok pahalı o neymiş öyle ben memorialda sadece muayene ücreti ödedim oda 2500 tl onun dışında ekstra tedavi ücreti altında bir şey almadılar. Letu ve iğne içinde eczaneye para ödüyorum bugün iğne aldım 1600 tl letuda 500 gibi bişiydi

Bu arada bende bu ay denicem inş pozitif olur olmaz ise bende bi sonraki siklus bayrama denk geldiği için bir ay mola vericem hem dinlenirim biraz strese girdim çünkü ve her negatif görüşüm hayal kırıklığı ve üzüntüye yol açtı

Bende de benzer durum var. Letrozol kullandım iki hafta, sonra çatlatma iğnesi oldum. Şu an 37. Günüm hala regl olmadım. Çatlatma iğnesinden sonra ise 16. günüm. Sabahki test negatifti. Bana döngülerimi kısaltmada yardımcı olur diye vermişti Letrozolü doktor. Ama olmadı maalesef.

Evet çok pahalı o neymiş öyle ben memorialda sadece muayene ücreti ödedim oda 2500 tl onun dışında ekstra tedavi ücreti altında bir şey almadılar. Letu ve iğne içinde eczaneye para ödüyorum bugün iğne aldım 1600 tl letuda 500 gibi bişiydi
Aynen çok pahalı bende artık gitmemeye karar verdim Hisar hospitala gitmiştim bende Ümraniye

Bu arada bende bu ay denicem inş pozitif olur olmaz ise bende bi sonraki siklus bayrama denk geldiği için bir ay mola vericem hem dinlenirim biraz strese girdim çünkü ve her negatif görüşüm hayal kırıklığı ve üzüntüye yol açtı
Aynı benimde bir sonraki bayrama geliyor ara verip sonra başka hastane araştırcam

Bende de benzer durum var. Letrozol kullandım iki hafta, sonra çatlatma iğnesi oldum. Şu an 37. Günüm hala regl olmadım. Çatlatma iğnesinden sonra ise 16. günüm. Sabahki test negatifti. Bana döngülerimi kısaltmada yardımcı olur diye vermişti Letrozolü doktor. Ama olmadı maalesef.
İki hafta çok gibi ben 5 gün kullandım iğneden sonra 18. Gün regl oldum

Yumurta büyümesi geç olduğu için, bir hafta daha devam etmemi istedi doktor. 20 mm’i görünce çatlatma iğnesi oldum. Uzun süre kullandığım için mi gecikme olmuştur acaba

Ama normal döngüleri zaten uzunmuş mesela benimde döngüm 28 günde bir doktor her ne kadar yumurtlama ve çatlamamı erkene çeksede adetim tedaviden önceki tarihlere göre geliyor yani iğne olunca çatlamadan 14 gün sonra adet olmam lazımken 18 gün sonra oldum yine eski adetimle aynı hesaba geldi.

Ama normal döngüleri zaten uzunmuş mesela benimde döngüm 28 günde bir doktor her ne kadar yumurtlama ve çatlamamı erkene çeksede adetim tedaviden önceki tarihlere göre geliyor yani iğne olunca çatlamadan 14 gün sonra adet olmam lazımken 18 gün sonra oldum yine eski adetimle aynı hesaba geldi.

Döngülerim çok belirsiz. Mesela 1. Ay 30 gün, 2. Ay 33. Gün. 3. Ay 47 gün olabiliyor.

Pcos olduğumu düşünmüştü doktor, ama 4 kriterden 2’si uymadığı için tam teşhis de koyamadı.

Letrozol ile döngüleri kısaltıp, hamile kalma ihtimallerini artırcaz demişti. Döngünün kısaldığı da yok ama..

Yumurta büyümesi geç olduğu için, bir hafta daha devam etmemi istedi doktor. 20 mm’i görünce çatlatma iğnesi oldum. Uzun süre kullandığım için mi gecikme olmuştur acaba
Anladım canım o zaman normaldir birkaç gün daha bekle doktor birkaç gün gecikebilir dedi bana ve benim bu ay çok az oldu kanamada normal dedi

Bencede değiş zaten ilaçlar ve takviyeler çok pahalı birde hastaneye o para nedir öyle 6 ay denesen tüp bebek parasına denk geliyor
Aynen zaten değişecem bende artık bu konuda şikayetimi yazcam zaten duygusal olarak zor günler geçiriyoruz birde hastaneler ticarethane gibi davranınca dolandırılmış hissettim

Bende aynı senin gibi oldum 18. Gün oldum ama eski takvimime göre tam gününde oldum 28 günde

Bende aynı senin gibi oldum 18. Gün oldum ama eski takvimime göre tam gününde oldum
Aynen öyle 💯 birebir. Umarım bu bayram hamileyizdir 💕
İnşallah çok amin🙏💗🌸

Ben de bu ay letu kullandım. Adetimin 4. Günü başladım sabah 2 akşam 2 içtim 5 gün üst üste. Dün son dozu alıp bugün kontrole gittim doktor bir yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. Başka yumurtalarım da vardı ama biri 18 mm olmuştu 2 güne çatlar dedi ilaç vermedi. Ben zaten ovülasyon testi ile takip ediyordum. Hakikaten 7. Gün pik gördüm son adet tarihin 4 şubattı. Daha önce 2 kimyasal geçirdim. Şimdi tekrar hamile kalırsam aynısını yaşar mıyım diye çok korkuyorum. Normalde ilk gittiğimde kan sulandırıcı başlatacağım sana demişti ama bugün daha yumurtanın çatlamadığını beklememi söyledi kafam karışıyor ilacı hemen içmezsem bebek tutunur mu ki ? Gerçi pıhtılaşma ile ilgili bir sorum var mı yok mu bilmiyoruz doktor önlem için başlayalım demişti ama işte vazgeçti
Merhaba letu kullanırken bir sonuç doğru çıkıyor demi ovulasyon testi bende yarın alıp yapacağım bu ay doktora gitmeden ovitrelle yi kendim olmayı düşünüyorum pik olursa olucam inşallah doğru yaparım

Merhaba letu kullanırken bir sonuç doğru çıkıyor demi ovulasyon testi bende yarın alıp yapacağım bu ay doktora gitmeden ovitrelle yi kendim olmayı düşünüyorum pik olursa olucam inşallah doğru yaparım
Doktor kontrolünde yapmak gerekmiyor mu böyle şeyleri bence bir görünüp ona göre hareket etmeniz daha iyi olur benim her şey doktor kontrolünde oldu kendim ayrıca takip etmek için Ovülasyon testi kullandım ama onların da bşr kesinliği yok yanılma payı tabiki var

Doktor kontrolünde yapmak gerekmiyor mu böyle şeyleri bence bir görünüp ona göre hareket etmeniz daha iyi olur benim her şey doktor kontrolünde oldu kendim ayrıca takip etmek için Ovülasyon testi kullandım ama onların da bşr kesinliği yok yanılma payı tabiki var
Öylede işte bu iki ay doktora gitmicem zaten letuya başla sonra da ovitrelle demişti kendisi sadece yumurtalar büyüdü mü diye kontrole gitmicem belki iğne olmadan denerim artık bir araştırayım o zaman teşekkür ederim

Anladım inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız 💖

Back
X