S Semakilci Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 272 66 98 32 Bugün 13:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #21 Efif00 .!.: Siz de letu mu kullanıyorsunuz ılk kullanımızmı Genişletmek için tıkla... Evet ilk defa kullandım ilk hamileleğimde klomen kullanmıştım iğnesiz ve o ay hamile kalmıştım, siz ilk gebelikte ilk kullanımda mı hamile kalmıştınız
Efif00 .!.: Siz de letu mu kullanıyorsunuz ılk kullanımızmı Genişletmek için tıkla... Evet ilk defa kullandım ilk hamileleğimde klomen kullanmıştım iğnesiz ve o ay hamile kalmıştım, siz ilk gebelikte ilk kullanımda mı hamile kalmıştınız
E Esilamns Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2025 4 0 1 23 Bugün 19:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #22 Semakilci .!.: Kızlar selam ben 3 gün önce letuya başladım 8 aralıkta doktor kontrolüm var ve çatlatma iğnesi vereceğini söyledi çok heyecanlıyım ilk denemede sonuç alanlar var mı ? Genişletmek için tıkla... Benim 3 gün oldu ineği vurali inşallah sonuç aliriz
Semakilci .!.: Kızlar selam ben 3 gün önce letuya başladım 8 aralıkta doktor kontrolüm var ve çatlatma iğnesi vereceğini söyledi çok heyecanlıyım ilk denemede sonuç alanlar var mı ? Genişletmek için tıkla... Benim 3 gün oldu ineği vurali inşallah sonuç aliriz
R ruberuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 65 31 3 31 Bugün 20:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #23 Vignette .!.: Günaydın kızlar ben de bugün 07:00'da iğnemi vurundum. Öncesinde femara kullandım. Genişletmek için tıkla... Sende mi çatlatma iğnesi vuruldun vignet
Vignette .!.: Günaydın kızlar ben de bugün 07:00'da iğnemi vurundum. Öncesinde femara kullandım. Genişletmek için tıkla... Sende mi çatlatma iğnesi vuruldun vignet
Vignette 🐣🙏🏼 Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 6.906 11.230 248 Bugün 20:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #24 ruberuu .!.: Sende mi çatlatma iğnesi vuruldun vignet Genişletmek için tıkla... Evet kuzum
R ruberuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 65 31 3 31 Bugün 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #25 Vignette .!.: Evet kuzum Genişletmek için tıkla... Bende bu ay olmazsa vurulmayı düşünüyorum kendime son ay verdim
Vignette .!.: Evet kuzum Genişletmek için tıkla... Bende bu ay olmazsa vurulmayı düşünüyorum kendime son ay verdim
Vignette 🐣🙏🏼 Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 6.906 11.230 248 Bugün 22:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #26 ruberuu .!.: Bende bu ay olmazsa vurulmayı düşünüyorum kendime son ay verdim Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmaz
ruberuu .!.: Bende bu ay olmazsa vurulmayı düşünüyorum kendime son ay verdim Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmaz
R ruberuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 65 31 3 31 23 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #27 Vignette .!.: İnşallah gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... İnşaallah