Letu

Dilek Mutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
16
4
1
25
Meraba kızlar letrozol ( letu ) kullanıyorum adetim 1 hafta gecikti normalde 1 hafta önce olmam gerekiyor sizde kullandınız mı bu ilacı sonuç aldınız mı ?

Letu yumurta büyütmek için kullanılıyor akabinde çatlatma iğnesi yapılıyor. Adet süreni de geçti ise test yapman gerekir bence

Bir haftadır karın ağrısı var kasık mı karın mı çözemedim hem dört gözle olmayı bekliyorum hemde adet olmayayım diye dua ediyorum çok zor
Evet çok zor beklemek ben bugun test yaptım negatif rabbim büyük tevekkülle elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz

Merhaba , üye değildim sörf seni merak ettiğim için üye oldum . Aslında kararsızdım yapıp yazmamaya ama yine de bir umut sorayım dedim sonuç ne ? İnşallah pozitiftir de bana da umut olursun .
Canıımmmm. teşekküür ederim. Malesef olmadı tekrar letuya başladım adetin ikinci günü yani dün yine aynı işlemler tekrarlanacak cok üzgünüm...

Merhaba yani aslında yumurtaları uyaran ve büyüten ilaç ama tabi döllenmeyince adeti sökebilir Klomen gibi letu kullanmadım ama Klomen baya kullandım 3-4 kez o yüzdn stress yapma bedenine kulak verme belirti arama adet günün geçer ve adet olmazsan bir test yaparsın evde net değilse de kan verirsin rahat ol :)☘️🧿

Kızlar 2. kez letuya başladım doktor bugün yumurtalarımı kontrol etti 12 mm olmuş. Perşembe günü bir daha gitmem gerekiyor.
Sizinde ilk güzel büyüyüp sonra ki ay büyümede yavaşlık olduğu oldumu

Back
X