Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyimBugün doktora gidip hormon testi yaptırdım. Letu ilaç yazdı. Daha önce kullanıp hamile kalan var mı?
Pcos falan mı vardı sizde yoksa sebepsiz infertelitemiyfi?Ben femara + çatlatma iğnesi ile kızıma hamile kalmıştım letu da femaranin muadili zaten görevleri aynı. Şimdi 2. Cocuk için femaraya başladım bu ay ilacın 2. Günündeyim
Siz ne kadar denediniz ondan önce ve yumurtlamayla alakalı bi probleminiz mi vardıda kullandınız4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyim
Tabi bende pcos var yumurtlama görmüyordum yılda 2-3 en fazla onu da şans yani denk getiremezsim 2 yıl olcak evliliğim 4 ayddır yumurtlama ilacı kullanıyordumSiz ne kadar denediniz ondan önce ve yumurtlamayla alakalı bi probleminiz mi vardıda kullandınız
Pcos falan mı vardı sizde yoksa sebepsiz inferteli
Bende pcos eşimde cift tarafli varikosel var 5-6 ay önce ameliyat olduPcos falan mı vardı sizde yoksa sebepsiz infertelitemiyfi?
Ben femara + çatlatma iğnesi ile kızıma hamile kalmıştım letu da femaranin muadili zaten görevleri aynı. Şimdi 2. Cocuk için femaraya başladım bu ay ilacın 2. Günündeyim
ya açıkçası 5 aydır çocuk düşündüğümüz için çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum. Sadece 5 gün Letu kullanacağım4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyim
Gonal f ne ise yariyor4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyim
ya açıkçası 5 aydır çocuk düşündüğümüz için çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum. Sadece 5 gün Letu kullanacağım
Yumurtayı daha hızlı büyütüyorGonal f ne ise yariyor
Ayyy inşallah bakalımmmmmmmmGeçen ay klomen ile denedik olmadı. Bu ay letu ve dhea diye bir ilaç verdi doktor. Letu ile hamile kalan çok var bildiğim kadarıyla inşallah bize de rabbim nasip eder
Kaçıncı denemede hamile kalkmıştınız ve sorununuz neydiBen femara + çatlatma iğnesi ile kızıma hamile kalmıştım letu da femaranin muadili zaten görevleri aynı. Şimdi 2. Cocuk için femaraya başladım bu ay ilacın 2. Günündeyim