• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu

Lalezz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
13
Bugün doktora gidip hormon testi yaptırdım. Letu ilaç yazdı. Daha önce kullanıp hamile kalan var mı?

Ben femara + çatlatma iğnesi ile kızıma hamile kalmıştım letu da femaranin muadili zaten görevleri aynı. Şimdi 2. Cocuk için femaraya başladım bu ay ilacın 2. Günündeyim

Bugün doktora gidip hormon testi yaptırdım. Letu ilaç yazdı. Daha önce kullanıp hamile kalan var mı?
4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyim

Ben femara + çatlatma iğnesi ile kızıma hamile kalmıştım letu da femaranin muadili zaten görevleri aynı. Şimdi 2. Cocuk için femaraya başladım bu ay ilacın 2. Günündeyim
Pcos falan mı vardı sizde yoksa sebepsiz infertelitemiyfi?

4 aydır letu kullanıyorum ilk ay kimyasal oldu 4. Ay gonal f ile beraber kullandım şu an hamileyim
Siz ne kadar denediniz ondan önce ve yumurtlamayla alakalı bi probleminiz mi vardıda kullandınız

Siz ne kadar denediniz ondan önce ve yumurtlamayla alakalı bi probleminiz mi vardıda kullandınız
Tabi bende pcos var yumurtlama görmüyordum yılda 2-3 en fazla onu da şans yani denk getiremezsim 2 yıl olcak evliliğim 4 ayddır yumurtlama ilacı kullanıyordum

ya açıkçası 5 aydır çocuk düşündüğümüz için çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum. Sadece 5 gün Letu kullanacağım

Geçen ay klomen ile denedik olmadı. Bu ay letu ve dhea diye bir ilaç verdi doktor. Letu ile hamile kalan çok var bildiğim kadarıyla inşallah bize de rabbim nasip eder

A
Geçen ay klomen ile denedik olmadı. Bu ay letu ve dhea diye bir ilaç verdi doktor. Letu ile hamile kalan çok var bildiğim kadarıyla inşallah bize de rabbim nasip eder
Ayyy inşallah bakalımmmmmmmm

Kaçıncı denemede hamile kalkmıştınız ve sorununuz neydi

Kızımda ilk deneme de hamile kaldım 2. İcin yeni başladım bakalım yarın Dr kontrolüm var bakalım büyümüş mu yumoslar

Back
X