Levent Toksöz hakkında fikir verirmisiniz

balbademlinuga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
358
201
323
Kızlar artık doktora gideceğim 7 aydır kendi haline bıraktım gelen giden yok adanada Ortadoğu hastanesinde LEVENT TOKSÖZ diye bir doktor önerisi aldım randevumu da aldım. Doktor hakkında bilgisi olan var mı. ?

Canım bende Adana'dayım ama sana yardımcı olamayacağım ne yazık ki hiç duymadım. Ama sanırım bende hamileyim şimdilik emin değilim. Fikir veren olursa bende yararlanayım lazım olabilir :)

İnşallah olcak canım. Belirtiler var ama daha adetim 2 var. Çarşamba günü gelsin kan testi yaptıracam bakalım. Sende hamilesin değilmi ben yanlış anlamadım. 7 aydır bekliyorum yazmışsın biraz kafam karıştı, neyi bekledin canım.

İnşallah olcak canım. Belirtiler var ama daha adetim 2 var. Çarşamba günü gelsin kan testi yaptıracam bakalım. Sende hamilesin değilmi ben yanlış anlamadım. 7 aydır bekliyorum yazmışsın biraz kafam karıştı, neyi bekledin canım.
Ben 7 aydır bebek istiyorum cnm malesef olmadı doktora gorunecegim

ortadoğu da ve dous hastanesinde ortak çalışan bir oktoru arkadaşım çok önermişti ama tam hatırlayamıyorum . ortadoğu hastanesınde pazartesileri bulunuyormus ben ortadoğuda önder beye gittim oda iyi ilgili felan baya

ortadoğu da ve dous hastanesinde ortak çalışan bir oktoru arkadaşım çok önermişti ama tam hatırlayamıyorum . ortadoğu hastanesınde pazartesileri bulunuyormus ben ortadoğuda önder beye gittim oda iyi ilgili felan baya
ya okadar çok doktor ismi duydum ki en sonunda artık fikrim degismesi die randevu aldm

Bn adanafayim gitmedugim doktor kalmadi desem yeridir bnim bi tavsiyem ozel adana hast cazip kocabagli var bn ona gidiyorum gercektn mükemmel ilgi alaka sohbet bn cok memnun kaldim ve ins hamile kalirsm devam edicm degistrmicm

mrb kızlar yardımcı olur mu bilmem ama benim doktorum metro hastanesi selçuk aslan bir kaç arkadaşıma da önermiştim onlar da gayet memnun kaldı ben de açıkçası memnunum.

Bn adanafayim gitmedugim doktor kalmadi desem yeridir bnim bi tavsiyem ozel adana hast cazip kocabagli var bn ona gidiyorum gercektn mükemmel ilgi alaka sohbet bn cok memnun kaldim ve ins hamile kalirsm devam edicm degistrmicm

mrb kızlar yardımcı olur mu bilmem ama benim doktorum metro hastanesi selçuk aslan bir kaç arkadaşıma da önermiştim onlar da gayet memnun kaldı ben de açıkçası memnunum.

Kızlar yarın randevum var memnun kalmazsam tavsiyelerinizi değerlendircm tşkler

Levent Toksöz benim doktorum. Ben çok memnunum. Eski doktorum beni geçiştiriyordu, sorunlarımı önemsemiyordu. Ama Levent bey çok ilgili, sıcak kanlı, bilgili. Benim gibi panik biriyseniz kesinlikle tavsiye ederim

Back
X