levis jean modelleri

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
116
İstanbul

soldaki jean fiyatı:159 tl
sağdaki jean fiyatı:129 tl

fiyatı:119 tl

ikisinin fiyatı:129 tl

soldakinin fiyatı:119 tl
sağdakinin fiyatı:139 tl

alt tarafı pamuklu kumaş ne bu fiyatlar
beni kadıköy çilek sokak paklar
kalk gidelim be saraylı koltuğu kendinden yaylı:)

Son düzenleme:
alt tarafı pamuklu kumaş ne bu fiyatlar
beni kadıköy çilek sokak paklar
kalk gidelim be saraylı koltuğu kendinden yaylı:)

haklısın canım ya levis baya pahalı ama kumaşı rengi harika indirim zamanını takip edip alırım genelde yada gerçeğiyle birebir çakmalar oluyo onlardan aslında fabrika satış mağazasına gidicen orda baya ucuz :teytey:

eskiden kotlara dünyanın parasını verirdim ama artık bu kadar pahalıya kot almak çok saçma geliyo.önemli olna üüzerinde güzel durması ve modelinin güzel olmadı gibi geliyo.150 tlye 4 tane kot alınırr yafaklinialirimsmile

bu söylediğine yürekten katılıyorumm bugün alışverişe çıktım adı bilinmiş mağazalrın hepsine girdim 4er jean denedim neredeyse hepsinde hiçbirinin duruşunu beğenmedim önemli olan duruşu bence ama şöle bişide var mesela leke iğrenç bir marka ordan asla kot almıyorum bir kere aldım hemen açıldı ordan almayaya yeminliyim

cidden saçlar süpermiş =)
levis ı tek geçerim ya.pahalı evet ama verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunz

levis ve little big haricinde hiçbiyerin jeanları güzel değil mesela mavinin jeanını beğenmiyorum 80 tlye jean aldım 2 ayda açıldı ya hayır yani kiloluda değilimki giydim ayı gibi açtım diyim :roflol: levis indirime girmişti almıştım ilk aldığım gibi neredeyse hala dar ve kumaşı çok güzel hiç eskimiyo

Son düzenleme:
bende yeni alışverişe çıkcam 3 pantolon alcam kemer alcamm bavul hazırlıcam çok işim var çooooook

lekeden toplam 1 kere jean aldım hayatta mağazasına ayak basmam :)
onu sallada lapanın jeanları kesimi kalıbı duruşuu eskitmesi herşeyi süper
desperado alıcan alcaksan :)
cukk diye oturuyor giydim jeanlari üzerime :)

aynen aynen bir kere aldım bende lekeden kaydirigubbakcemile3
bende genelde little big, levis, loft takılıyorum
lee içinde güzel diyorlar ama hiç giymedim
bir tanede seven hıllden var oda baya güzel iyi dayandı 2 senedir giyiyorum yerimseniben

bende yeni alışverişe çıkcam 3 pantolon alcam kemer alcamm bavul hazırlıcam çok işim var çooooook

sana kolay gelsin tatlım
bugün alışverişe çıktım güle oynaya o kadar yoruldumki anlatamam ama değdi valla çok rahatladım alışveriş yapınca kaydirigubbakcemile3

lekenin 1kurbanıda benim tam evden çıkıcam yere bir şey düşürdüm eğildim caaart diye yırtılmasın mı:1shok:ya dışarda olsaydı lekeden almam girmemde bir daha içeriye,rodiden alıyorum ben kotlarımı ama memnun değilim

berbat lekenin kotları yaaa sempatiksalakcinni

kotlar gereçekten çok güzel ama fiyatta baya güzel...kızlar indirime girince fiyatlar nası oluyo bi bilginiz var mı..?ii bi indirim oluyosa onu bekleyelim bari:sinifsinif:

levis ten aldığım kotlarımın ne modası geçti ne de eskitebildim...

üniversitede aldığım 507 levis imin fermuarı bozuldu bugün tamire verdim ve sanırım çocuklarımın üniversite yıllarına kadar giyerim ki henüz çocuğum yok :))) ( yaklaşık 10-11 yıllık bir kot)

ben açıkçası levis e verdiğim paraya acımıyorum...diğerleri için aynı şeyi söyleyemem ama örneğin mavi hem gereksiz pahalı hem çok çabuk eskiyor....

aynenn canımm çok pahalı geliosada indirim zamanını bekliceksin levis gerçekten süper maviyi bende beğenmiyorum çabuk açılıyo verilen paraya yazık oluyo

kotlar gereçekten çok güzel ama fiyatta baya güzel...kızlar indirime girince fiyatlar nası oluyo bi bilginiz var mı..?ii bi indirim oluyosa onu bekleyelim bari:sinifsinif:

etiketin yarısı oluyo mesela %50 indirimm yani takip etmen lazım ama a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…