Ben saçlara takıldım ya çok hoş:sm_cool:
alt tarafı pamuklu kumaş ne bu fiyatlar
beni kadıköy çilek sokak paklar
kalk gidelim be saraylı koltuğu kendinden yaylı:)
eskiden kotlara dünyanın parasını verirdim ama artık bu kadar pahalıya kot almak çok saçma geliyo.önemli olna üüzerinde güzel durması ve modelinin güzel olmadı gibi geliyo.150 tlye 4 tane kot alınırr yafaklinialirimsmile
Ben saçlara takıldım ya çok hoş:sm_cool:
cidden saçlar süpermiş =)
levis ı tek geçerim ya.pahalı evet ama verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunz
lekeden toplam 1 kere jean aldım hayatta mağazasına ayak basmam :)
onu sallada lapanın jeanları kesimi kalıbı duruşuu eskitmesi herşeyi süper
desperado alıcan alcaksan :)
cukk diye oturuyor giydim jeanlari üzerime :)
bende yeni alışverişe çıkcam 3 pantolon alcam kemer alcamm bavul hazırlıcam çok işim var çooooook
lekenin 1kurbanıda benim tam evden çıkıcam yere bir şey düşürdüm eğildim caaart diye yırtılmasın mı:1shok:ya dışarda olsaydı lekeden almam girmemde bir daha içeriye,rodiden alıyorum ben kotlarımı ama memnun değilim
levis ten aldığım kotlarımın ne modası geçti ne de eskitebildim...
üniversitede aldığım 507 levis imin fermuarı bozuldu bugün tamire verdim ve sanırım çocuklarımın üniversite yıllarına kadar giyerim ki henüz çocuğum yok :))) ( yaklaşık 10-11 yıllık bir kot)
ben açıkçası levis e verdiğim paraya acımıyorum...diğerleri için aynı şeyi söyleyemem ama örneğin mavi hem gereksiz pahalı hem çok çabuk eskiyor....
kotlar gereçekten çok güzel ama fiyatta baya güzel...kızlar indirime girince fiyatlar nası oluyo bi bilginiz var mı..?ii bi indirim oluyosa onu bekleyelim bari:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?