Leyla Bilginel: Oğlum sperm bankasını bilmiyor!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

4 evin kirasıyla ormanda yaşıyor
Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti.

Oğlu için gitti
Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.
Leyla Bilginel "Sperm bankasından hamile kaldınız. Bu konudaki baskılara dayanamadığınız için mi Türkiye'yi terk ettiniz?" sorusuna cevap verdi.

Bilginel "Kaçmadım. Çocuğumu mutsuz ve öfke dolu bir ortamda yetiştirmek için buradayım. Phuket'te 5 yıl yaşayacağız. Sonra rüzgar nereye eserse oraya." dedi.

'Baban yok' dedim
Leyla Bilginel "Zengin bir sevgilisi var. Geçimini o sağlıyor" şeklindeki iddiaya da şöyle cevap verdi:

"Türkiye'de 4 evim var. Birini oğlumun eğitimine ayırdım. Diğerini satıp buradan ev alacağım. İkisinin kira geliri ile rahatlıkla geçinirim. En kötü ihtimalle adada masaj yapar, harçlığımızı çıkarırım."

Kayra'ya babasının olmadığını da açıklayan Leyla Bilginel sözlerine şöyle devam etti:

"Oğlum sperm bankasını bilmiyor. 'Babam nerede?' diye sorarsa cevabım hazır. 'Yandı bitti kül oldu' diyeceğim."

http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/hayat/leyla_bilginel_oglum_sperm_bankasini_bilmiyor-1270356-2

Acaba birileriyle cinsellik yasiyor mu? Cinsellige mi arzusu yok? eğer birileriyle yasayip da gidip sperm bankasindan aliyorsa o spermi, pes dogrusu, pes..
Ne diyeyim Allah hidayet etsin.

Herhalde sperm bankasından istediği özelliklerde seçim yaptı.Babasını sorarsa diyor bu yaşa kadar sormadıysa bir gariplik var asıl.

Yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ama saygı
duyuyorum.Çok mutlu görünüyorlar.Allah daim etsin mutluluklarını.

Kendi egosu için bir çocuğu babadan mahrum etmek çok acımasız ,her zaman babayı merak edecektir , keşke evlat edinseydi

oğlu çok tatlıymış maşallah bu zamana kadar sormamış ilginç ama er ya da geç bunu öğrendiğinde psikolojik olarak büyük bi buhran yaşayacaktır. Mutlu görünüyorlar Allah daim etsin

Bir haber vardı sprem veren adamın 500 çocuğu var diye
ve bunların aynı ülkede olduğunu düşün avrupada daha yaygın malum
yarın birgün kardeşlerin evlenmeyeceği ne malum
kaldı ki bilmeden evlenenler de var,son derce çirkin bir olay
bunun hesabını nasıl verecekler acaba
hiçmi düşünmüyorlar bunu,saygı duymuyorum ben böyle şeylere
ayrıca o çocuğu kendisi için babasız büyütmeye ne hakkı var
baba var ama yok,o çocuk babam kim diye hiç mi sormayacak.

Senin için yandı bitti kül oldu ama çocuk için öyle olmayacak...
Dünyanın neresine gidersen git bu gerçekten kaçamazsın, çocuk bir gün babasının spermini bağışlayan bir donör olduğunu hiç bir zaman babası olmadığını anlayacak...

oğlu çok tatlıymış maşallah bu zamana kadar sormamış ilginç ama er ya da geç bunu öğrendiğinde psikolojik olarak büyük bi buhran yaşayacaktır. Mutlu görünüyorlar Allah daim etsin
bunu pedagog eşliğinde öğrenmesi şart..

7 yasina gelmis bir cocugun bu soruyu coktan sormasi lazimdi yemesin bizi buyudugunde sordugunda yandi bitti kul oldu diyecegim diye.

Bu kardesiyle evlenme meselesi benim de aklima geldi. Korkunc bi durum hakikaten.

anlatsa ne anlıcak zaten 7 yaşında, çocuk nasıl olur onu bildiği ya da anlayabildiği şüpheli

çocuğa vereceği yanıt çok ama çok saçmaymış

büyünce netten her şeyi anında öğrenmesi zor olmasa gerek

annesinin ismini yazdığında bu haberler direk karşısına çıkar.

Hocalarimizla bu sperm bankasi konusunu cok tartismistik biz (hukuk ogrencisiyim)

Hukuk etigi acisindan cok cok kotu bir durum ama kimse onune gecmiyor

Bir insanin yuzlerce cocugu oluyor..
Aslinda her cocugun babasina, babanin da her cocuguna mirasci olmasi gerek ama olamiyor.
Cocuklar arasinda evlenme yasagi uygulanmasi gerek ama cocuklar birbirini tanimiyor.

Hukuku gectim
Hangi etige hangi ahlaka uygun bu yaw?

Hayret ediyorum ya.

Birbirinden habersiz kac tane kardes var yeryuzunde.

Bu bayan da cocuguna babasi icin yandi bitti kul oldu diyecekmis..

Oglan da pek bir tatli masallah
Spermi secerken babanin ozelliklerine iyi dikkat etmis.

Malum sperm sahibinin boy, pos, goz rengi, sac rengi, zekası, meslegi, okul hayatindaki basarisi, hastalik gecmisi, genetigi, ailesinin akrabalarinin hastalik gecmisi her sey dikkate alinabiliyor.

Bir nevi mukemmel cocuk sahibi olma istegi midir?

Nereye tasinirsa tasinsin
"Babası nerede?" Sorusundan kurtulamaz ki. Babasi ölmüs bir cocuk olsa sorunun cevabı daha kolay olurdu.

Neyse mutluluklar

anlatsa ne anlıcak zaten 7 yaşında, çocuk nasıl olur onu bildiği ya da anlayabildiği şüpheli
valla donörün özelliklerine dikkat ettiklerine göre eminim çok akıllı bir çocuk olacak ve annesi sperm bankasını anlatınca ona kapak şeklinde şu cümleyi kurabilir.
-peki neden sperm bankası , anne yeryüzünde adam mı kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…