leyla bilginel (sperm bankası)

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Leyla Bilginel gibi sperm bankasından alınan sperm ile hamile kalmak ister miydiniz?

• Evet, çocuk sahibi olmak için ne gerekiyorsa yaparım

OY: 3 14,3%
  • Hayır, bu yöntemle çocuk sahibi olmak yerine çocuksuz kalmayı tercih ederim

OY: 18 85,7%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
A

armi09

Ziyaretçi
Arkdslar sorum uzun oldgu için cıkmadı sorunun bütün şekli budur okuyupda cevplarsnız k.bakmayın

Üst üste gelen sağlık sorunlarım yüzünden çocuk yapamama riskim doğdu. Ben de son olarak bu yola başvurdum. Şunu herkes bilsin, ben çaresizdim. Hiç kimse için bu yolu önermiyorum.` diyen Leyla Bilginel, Amerika`daki bir sperm bankasından alınan spermle hamile kalıp çocuk sahibi oldu. Siz benzer bir şekilde başka çözümü olmayan bir durumda olsanız, Leyla Bilginel gibi sperm banksından alınan sperm ile hamile kalmak ister misiniz? ve bu yolla hamile kalınmasını dogru buluyormusunz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya aslında anne ıcın güzel bısey ama o cocugu düşünce ne bılım ya baba sevgısı olmadan nasıl olurr kı

haklısın cnm baba sevgısı olmadan olmaz ama cok istemiş demkki bebiş mecbur kalmış

yanlıslık oldu hihihih bida yazmısım:)) uyku sersemi

evet babasız olmaz ama hayat bu ne getırecegı bellı olmuyo ınsan yapmam dedıgı seyı yappabılıyo

Birbaşkasının hiç tanımayacağım birisinin sperminden çocuk sahibi olacağıma evlatlık alırım bu benim düşüncem..

Bundan 1 yıl önce hayatımda kimse yoktu, evliliği de düşünmüyordum (yani evlenilecek kimse olmadığı için düşünmüyordum). Fakat bu yöntemi düşündüm ben arkadaşlar. Yani yaşım 35 i geçseydi, ya böyle bir yönteme başvuracaktım ya da evlatlık almayı düşünüyordum. Yasaları falan hiç bilmiyorum ne kadar legal ne kadar değil. Ahlaki ve dini açıdan da derinlemesine düşünüp eşimin dostumun görüşünü de almış değildim. Sadece içimden gelen ses ''evet bu şekilde anne olabilirim'' diyordu. Şükür ki bu düşüncelere gerek kalmadı ve ben evlendim. Şimdi tek amacımız bir çocuğumuzun olması, yüce Allah ne zaman verecek bilmiyorum..
Ama ben o bayanı ismini hatırlayamadım Leyla hanımın röportajlarını okudum, TV'de izledim çok makul ve duygusal konuşuyordu, ben içimden Allah tamamına erdirsin demiştim ve acil şifalar dilemiştim. Yaşamın kime ne kapılar açacağı belli değil arkadaşlar. Büyük söz söylememek lazım. Allah bütün bu yollara gerek duymaksızın isteyen herkese evlat versin inşallah. :Saruboceq:

istemzdm ya tanımadgm bi adamdan nedn hamile kalayım kı eşimle askımınzn meyvesini almak varken

Aslında ben de bu yöntemi düşünenlerden biriydim!!!!. ya evlatlık almak ya da bu yöntemle anne olmak istemiştim. bu yöntemde tamam anne annelik duygusunu yaşayabilir ama çocuğun babasız büyümesi babasının kim olduğunu bilmemesi ciddi bir tramva gibi gözüküyor. çocuğa yapılacak çok büyük bir haksızlık gibi duruyor. hem tanımadığınız birisinin spermini taşıyacaksınız. ya çocuk iki kişinin istemesiyle oluşan sevgi tohumu olmalı. hissetmeli, bedeninde, ruhunda, dokunuşlarda çocuğun ilk oluşumunda bunları hissetmek çoook özel olmalı bence. bu duygular yaşanmadan çocuğun kendi bedeninden olması çok da anlamlı gelmedi sonradan. tüm bu söylediklerime rağmen, yine de tamamen vazgeçmiş değilim. ya bu yöntemle anne olmayı göze alacam ya da evlatlık alacam. bakalım zaman ne gösterecek !!!!!!

cocuga babam kım deyınce ne cvp verıcegımı düşünürüdm evlı olup kocasında sperm yokken böyle brı tedavı cook sacxma bnece evlatlık alırsın daha makul ama evlı olmayan evlılık düşünmeyen bırı ıcın aslında odkarda yuhalanıcak bırsey degıl olabılır ama olursa cocuga yıllarca yalan söylemek zorunda kalmakta kötü gercı evlatlık alıncada yalan söylemıs oluyosun öz anen babanız dıye falan yanı cok akrsı cıkmam bekar bırının sperm donörü yapmasına ama dedıgım gıbı cocuk acısından kötü baban öldümü dıcen zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…