Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra çocukları belli saatten sonra eve alın diyince tepki gösterilip çocuklar oynasın deniyor nasıl oynayacak bu çocuklar .Köylerinden kapılarının önlerinden kaçırılan çocuklar kaldi ki büyük şehirde başımıza neler gelmez Allah korusun
Dilerim geç olmadan ufukta bulunur,Peş peşe geliyor, artık ümitler daha çabuk kesiliyor, "Acı haber" denilip geçiliyor.
Şu an Hatay'da 6 yaşındaki Ufuk, Karaman'da 8 yaşındaki Ayşenur; iki çocuğun daha kayıp haberi dönüyor sosyal medyada...
Değişen sadece isimler, birkaç rakam yukarı-aşağı yaşlar...
Edit: Ayşenur bulunmuş bari, şükür.
http://www.milliyet.com.tr/karaman-da-kaybolan-cocuk-bulundu-karaman-yerelhaber-2894513/
Belki de çocuğun konuşamama sebebi bile bu travmaydı... Allahım kafayı yicem nasıl acı bu..bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Babasının özellikle her seferinde "benim kızım yüzde bi milyon bu köyde değil" demesi bana hep çok garip geliyordu. Çocuk köyde bulundu. Neyse...üzülmekten çok kızıyorum ben bu durumlara.
köye de gitsen kapının önüne tek başına salmayacaksın 3 yaşındaki çocuğu. anne baba isen dedikodundan feragat edeceksin ama bakacaksın o çocuğa.
çocuk 3 yaşında konuşamıyor, sütten başka bişey yiyemiyor. sebebi ne? kaç doktor görmüş, kaç pedagog incelemiş? muhtemelen sıfır. bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.
Yok artık! Hiç ders almamışlar mı?Bugun bi olaya şahit oldum
Oglumu parka götürdüm her zaman karsilastigim bi kadin babanne dede birlikte bakıyorlar kiz 2 yasinda dedesi bezini çıkardı eve bez almaya gitti 5 dk sonra cocuk altini islatti babannesi cocugu banka oturttu pijamasinida cikartti sen burda dur gelcem dedi gitti eve dogru parktaki herkes şok oldu tabi yani neye güvenerek birakti anlamıyorum kotu niyetlo birileri olsaydi orda ne olacaktı
Cocuklarimizi kimseye guvenip emanet etmeyin
Adalet sistemi olmayan ulkede neyin idami Allah askina? Sonra gelsin iftiralar, yillar sonra gelen pismanliklar...İdam isteriz !