• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LEYLA DA...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kahretsin,
umudum vardı bulunur diye...

kahret Ya Rabbim bu adamları!!
nasıl umutluydum ben bulunacak diye

çocuk çok güzel biri almıştır evine diyodum

çok üzüldüm çok etkilendim Allah rahmet eylesin

Sonra çocukları belli saatten sonra eve alın diyince tepki gösterilip çocuklar oynasın deniyor nasıl oynayacak bu çocuklar .Köylerinden kapılarının önlerinden kaçırılan çocuklar kaldi ki büyük şehirde başımıza neler gelmez Allah korusun

çok haklısın canım herşey anlık oluyor ya

biz küçükken mahallemizde bir çocuk kaçırıldı

annesi güya balkondan bakıyor

3. kattan yetişebildin mi?? attılar arabaya gittiler

Son düzenleme:
Screenshot_20180702-193118.webp

Gerçekten ne güzel söylemiş ne doğru söylemiş

Boğazım düğümleniyor kalbim sıkışıyor insanlığımdan utanıyorum. Versinler şu pisiği milletin eline pedofili hastalığı diye göz yumulmasın artık Allah aşkına aynısı yapılsın hatta daha beteri Allah ım sen sabır ver ailelerine ben 40 kat el olsuğum halde tüylerim diken diken oluyor. Ailelerini düşünemiyorum bile .

Kendimi leylanin ailesi yerine koyuyorum. O kisi icin direk ölüm istemezdim.
Isterdim ki o kisi canli canli aci ceksin, saatlerce , günlerce.. aciya dayanamayip geberip gitsin.
Tirnaklarini mi ceksinler, etini lime lime mi
Etsinler, yakarak mi ölsün fsrk etmez yeter ki aci ceksin hemde milletin icinde, ders olur belki.
Daha söyleyecek okadar sey var ki inanin neyi nasil toparlayacagimi bilmiyorum

Tamam, o pis lanet insanlar asıl suçlular. Ama anne babalarda da suç var. Bebekleri, evet bebekleri, kapınım önünde sokakta yalnız bırakıyorlar. Sonra kötü bir şey olunca ah vah ediyorlar. Herkes anne baba olmasın kardeşim! Doğurmakla, iki kez oynayıp pışpışlamakla ne anne ne baba olunur.
Böyle olaylar da genelde köylerde oluyor. Herkes tanıdık diyorlar, salıyorlar çocukları. O katiller de hep tanıdık çıkıyor. Bak sen şu işe! Vayy anasını beee! Ne kadar da ilginç!

D
Peş peşe geliyor, artık ümitler daha çabuk kesiliyor, "Acı haber" denilip geçiliyor.
Şu an Hatay'da 6 yaşındaki Ufuk, Karaman'da 8 yaşındaki Ayşenur; iki çocuğun daha kayıp haberi dönüyor sosyal medyada...

Değişen sadece isimler, birkaç rakam yukarı-aşağı yaşlar...

Edit: Ayşenur bulunmuş bari, şükür.
http://www.milliyet.com.tr/karaman-da-kaybolan-cocuk-bulundu-karaman-yerelhaber-2894513/
Dilerim geç olmadan ufukta bulunur,
Diğerleri de iyi insanlarla karşılaşır...

bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.
Belki de çocuğun konuşamama sebebi bile bu travmaydı... Allahım kafayı yicem nasıl acı bu..

üzülmekten çok kızıyorum ben bu durumlara.
köye de gitsen kapının önüne tek başına salmayacaksın 3 yaşındaki çocuğu. anne baba isen dedikodundan feragat edeceksin ama bakacaksın o çocuğa.

çocuk 3 yaşında konuşamıyor, sütten başka bişey yiyemiyor. sebebi ne? kaç doktor görmüş, kaç pedagog incelemiş? muhtemelen sıfır. bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Babasının özellikle her seferinde "benim kızım yüzde bi milyon bu köyde değil" demesi bana hep çok garip geliyordu. Çocuk köyde bulundu. Neyse...

Her geçen gün akıl, ruh sağlığımızı biraz daha kaybediyoruz. Kötüler daha cani, iyiler ise hayattan umudunu ümidini kesmiş, yaşama hevesini kaybetmiş insanlara dönüşüyor. Çok acı...

Bulunduğu köyde herkes birbiriyle akrabaymış yani bunu yapan akrabalardan biri zaten en baştan beri çoğu kişi amcasından şüpheleniyordu ki bence de amcada bir sıkıntı var. Belki bulunur demiştim ama o ödüle de getirmemelerine anlam da verememiştim. Her yerde fotoğrafları var o kadar güzelmiş ki yavrum o gözlerine bakan nasıl kıydı vicdansız. Tecavüz bulgusuna rastlanmamış buna bile sevinir olduk ne hale geldik Allahım kahretsin o pislikleri duyduklarımızı da duymadıklarımızı da kahretsin ne desek soğumuyor içimiz ailesine sabır versin Allah

Bugun bi olaya şahit oldum
Oglumu parka götürdüm her zaman karsilastigim bi kadin babanne dede birlikte bakıyorlar kiz 2 yasinda dedesi bezini çıkardı eve bez almaya gitti 5 dk sonra cocuk altini islatti babannesi cocugu banka oturttu pijamasinida cikartti sen burda dur gelcem dedi gitti eve dogru parktaki herkes şok oldu tabi yani neye güvenerek birakti anlamıyorum kotu niyetlo birileri olsaydi orda ne olacaktı
Cocuklarimizi kimseye guvenip emanet etmeyin

Bugun bi olaya şahit oldum
Oglumu parka götürdüm her zaman karsilastigim bi kadin babanne dede birlikte bakıyorlar kiz 2 yasinda dedesi bezini çıkardı eve bez almaya gitti 5 dk sonra cocuk altini islatti babannesi cocugu banka oturttu pijamasinida cikartti sen burda dur gelcem dedi gitti eve dogru parktaki herkes şok oldu tabi yani neye güvenerek birakti anlamıyorum kotu niyetlo birileri olsaydi orda ne olacaktı
Cocuklarimizi kimseye guvenip emanet etmeyin
Yok artık! Hiç ders almamışlar mı?

Resmen artık canım yanıyor. Ne zaman başımıza yönetici diye getirilenler birbirleriyle kavga edeceğine ülkenin ciddi sorunlarına yönelecekler merak ediyorum ve korkuyorum ki bu hiç olmayacak her gün masumlar kaybolacak onlar duymayacak her gün kadınlar öldürülecek onlar duymayacak. Elinde yapabilecek gücü varken yapmayanları buna bir dur demeyenleri bunu yapanlar kadar suçlu buluyorum Allah hepsini kahretsin.

Back
X