Leyla ile mecnun mu dediniz??

Ceylangozluuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1
0
1
29
Aşk denen şey ne garip şeymis yahu 21 yasindayim hickimseye asik olmamistim bu yasima kadar hoslanmamistim dahi. Ta ki 'o'na kadar. Deli divaneyim gozum gormuyor baskasini. Ondan sonrasi da olmayacak kendimi kariyere veririm . Baskasinin elini tutamam baskasini opemem . Gel gelelim hikayeme .. biz iki sevgili hersey tıkırında ilerlerken sevgilim bana bisey hissetmeden once biz arkadastik ve birbirimizin en yakin iki arkadasiydik. Ben onu ilk gunden seviyordum fakat o bana sonradan asik oldu. Bana asik olmadan once onun en yakin erkek arkadasiyla beni tanistiemak istedi yakisirsiniz dedi kabul etmedim tabiki!!!!gorusmedim cocugun ismini bile bilmem. Konuyu kapattirdim. Uzerinden zaman gecti biz cikmaya basladik sevgilimle... sonra bana ayrilmamiz gerektigini ,kankasina beni beni de kankasina anlattigini bunun onun icin kabul edilemez oldugunu soyledi. Ayrildik . Ama ayrildigimiz gunden beri (6 aydir) konusuyoruz hala HERGUN ve genellikle o yazar . Ayrilsakta beraberiz ama ne adim atiyor ne tamamen cikiyor hayatimdan seviyor ama gelemiyor bana beni sevme diyor ama sevmemi ister gibi... durumum cok karisik ne unutabiliyorum ne baskasi fikri aklimdan dahi gecmiyor gecemez .. bana oneride bulunun lutfen..bana donmesni nasil saglarim cok ozluyorum
....

Çok saçma. Zamanı niye zorlaştırır insan,anlamam... Hayatı neden zorlaştırır insanlar birbirine.. Mazoşistlik ruha işlenmiş. Seviyorsan yürü git ne öyle arabesk tavırlar.. Aman böylesi yaşamak için çok mu zamanınız var?

Kaç yaşında bu çocuk 15 falan mı?
Hareketlere bak
Ayrıca ne zaman biri biri için ölüp bitse,ondan başkası olmaz olamaz dese boş. Bakınız: Oldu.
Kimse ölmüyor biri için. Geçiniz efendim.

İstemem yan cebime koy. Sanki iki düşman aile ayırmış, peşinize kan davalılarınız düşmüş gibi davranmasın.

Çok saçma. Zamanı niye zorlaştırır insan,anlamam... Hayatı neden zorlaştırır insanlar birbirine.. Mazoşistlik ruha işlenmiş. Seviyorsan yürü git ne öyle arabesk tavırlar.. Aman böylesi yaşamak için çok mu zamanınız var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…