- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
5 yillik bi iliskim nisan atma ile sonuclandi tam 9 ay once . Cok sevmisim cok deger verdim kendimden odun verdim cok kez fedakarlik yaptim oda cok sevdi beni ama son 1 yil farkli bi insan oldu . Cok yakin bi arkadasi abim dedigi bi adam vardi kotu bi insan di o onlari tercih etti . Ise girmedi benimle hic ilgilenmedi aileme cok soguktu istemedi en son ayrildik . Terkeden bendim ama gitmemi saglayan oydu sonucta cok aci cektim pskiyatrik tedavi gordum ayrildigimiz gun sinir krizi gecirdim hasteneye kaldirildim . Ona yazdigim resmen yalvardim yapamiyorum diye ilk once guzel dilekler soyledi ben usteleyince cirkinlesti ben artik baskasini seviyorum sen degilmiydin beni birakan ayrilinca niye kiymetli oldum istemiyorum seni dedi daha birsuru sey
Ondan 3 4 ay sonra biriyle sevgili oldum ama yapamadim ayrildim unutamadim 9 aydir aklimdan atamadim . Daha biraz once instagram hikayesine baktim iyiki sevmisim seni diye sarki paylasip iyiki yazmis . Cok canim acidi instagraminda hic kiz ekli bile degil sevgilisi yok gibi ama olsun canim yandi hergun takip ediyorum ne begendigine kadar bakiyorum
Suan kotu bi donemdeyim zaten arkadaslarim hep sehir disinda issiz kaldim bulamiyorum . Cevremdekiler hep biriyle tanıştırmaya calisiyo ama istemiyorum birini sevemezmisim gibi geliyo 22 yasindayim ben napcam boyle unuak istiyorum????
Ondan 3 4 ay sonra biriyle sevgili oldum ama yapamadim ayrildim unutamadim 9 aydir aklimdan atamadim . Daha biraz once instagram hikayesine baktim iyiki sevmisim seni diye sarki paylasip iyiki yazmis . Cok canim acidi instagraminda hic kiz ekli bile degil sevgilisi yok gibi ama olsun canim yandi hergun takip ediyorum ne begendigine kadar bakiyorum
Suan kotu bi donemdeyim zaten arkadaslarim hep sehir disinda issiz kaldim bulamiyorum . Cevremdekiler hep biriyle tanıştırmaya calisiyo ama istemiyorum birini sevemezmisim gibi geliyo 22 yasindayim ben napcam boyle unuak istiyorum????