Eski nisanli ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
5 yillik bi iliskim nisan atma ile sonuclandi tam 9 ay once . Cok sevmisim cok deger verdim kendimden odun verdim cok kez fedakarlik yaptim oda cok sevdi beni ama son 1 yil farkli bi insan oldu . Cok yakin bi arkadasi abim dedigi bi adam vardi kotu bi insan di o onlari tercih etti . Ise girmedi benimle hic ilgilenmedi aileme cok soguktu istemedi en son ayrildik . Terkeden bendim ama gitmemi saglayan oydu sonucta cok aci cektim pskiyatrik tedavi gordum ayrildigimiz gun sinir krizi gecirdim hasteneye kaldirildim . Ona yazdigim resmen yalvardim yapamiyorum diye ilk once guzel dilekler soyledi ben usteleyince cirkinlesti ben artik baskasini seviyorum sen degilmiydin beni birakan ayrilinca niye kiymetli oldum istemiyorum seni dedi daha birsuru sey
Ondan 3 4 ay sonra biriyle sevgili oldum ama yapamadim ayrildim unutamadim 9 aydir aklimdan atamadim . Daha biraz once instagram hikayesine baktim iyiki sevmisim seni diye sarki paylasip iyiki yazmis . Cok canim acidi instagraminda hic kiz ekli bile degil sevgilisi yok gibi ama olsun canim yandi hergun takip ediyorum ne begendigine kadar bakiyorum
Suan kotu bi donemdeyim zaten arkadaslarim hep sehir disinda issiz kaldim bulamiyorum . Cevremdekiler hep biriyle tanıştırmaya calisiyo ama istemiyorum birini sevemezmisim gibi geliyo 22 yasindayim ben napcam boyle unuak istiyorum????

Yaşin cok genc daha.Eski adin ustunde unutmaya calis.Biraz sabirli ol zamanla karsina gercekten anlasabilecegin uygun birini bulursun kendine.Bu surede yazayim fln da deme eski nisanlina iyice havalara girer.
22 yasindada illa hayatinda biri olucak diye bir mecbiriyette yok biraz kafani dinle .

22 yaşındasın daha neyin acısı bu, hayatına önüne bak, kimler çıkar daha karşına, evlensen böyle bi insanla nekadar mutsuz olucaktın bunları düşün. Adam mutsuz olucağının sinyalini baya baya vermiş. Sosyal medyadan falan izlemeyide bırak daha çok acı verir sana.

İşe onu takip etmeyi bırakarak başlayabilirsin.hergün onu didikleyip durursan tabiki unutamazsın.gez toz spora git 22 yaşındasın dışarda gayet güzel bi hayat var yaşamayı bilirsen

Okuyorsanız okula, çalışıyorsanız işe konsantre olmanızda fayda var. Bugün onun için çektiğiniz sıkıntılar yarın size hiç birşey katmıyor. Bugununuzde kendiniz için ne yaparsanız yarında onun mutluluğunu yaşarsınız .

İlk aşkımı hemen unutman zaten mümkün değil ama inan unutacaksın :) bende kimleri unutamam diyordum senin yaşlarında( bu arada eşimde ayağımı öpüyor bir yandan:)) . Ama şuan 31 yaşındayım ve gerçekten sevdiğim adamla evlendim değer verenle. Sende içini rahat tut en iyisi seni bılacak Allaha be kısmetine inan

Insallah tek umudum o zaten eski nisanlim hala calismiyo biliyorum evlensek bosanirdik . AMA eski guzel anilar pesimi birakmiyo her gun her dakika dusunuyorum . Bide onun bana vermedigi degeri bi baskasina vercek olmasi zoruma gidiyo benim neyim eksikti neler feda ettim diyorum kendi kendime

Ohoo, daha neler göreceksin bu hayatta. Ellerinle hazırladığın hediyeler yerine bir başkasının aldığı hediye için ‘aldığım en güzel hediye’ denecek, sen onun her şeyine katlanmışken başkası daha kıymetli olacak. Belki çok kısa bir zaman sonra evlenecek, çünkü uzun ilişkilerinden sonra erkekler nedense evlenecekleri insanı hemen buluyor :) sizi hiç saymadan ‘ilk kez aşık oldum’ diyecek. Fake hesaplarla her gün onu takip etmeye devam edersen başına geleceklerin bir kısmı bunlar.

Daha çok gençsin, kendi yoluna bakıp mutlu olabilirsin ya da sürekli böyle geçmişi düşünerek sadece kendini mutsuz edebilirsin. Ayrıca sana karşı çirkinleşebildiyse kurtulduğunu düşünmelisin.

Haklisin bunlarin olmasindan cok korkuyorum ama oda mutsuz olsun istiyorum yillarca birlikteydik insan degerli oldugunu bilmek istiyo en azindan .takintili bi haldeyim yaptiklarim pek mantikli degil farkindayim

yaş konusuna arkadaşlar da değinmiş ama bir erkeğin peşinden bu kadar acı çekmek için doğru bir yaş değil. belki de tam yaşıdır bilemedim. zira o yaşlarda hepimiz geçiyoruz bu yoldan.

benim de vardır böyle burada açtığım ölüyorum diye konularım. şimdi görsem yüzüne bakmayacağım karakterde insanlar için.

bence sen konunda da şifreyi vermişsin. işsizsin, arkadaşların şehir dışında. saracak bir şeye ihtiyacın var o şu an bu.

inan bana internetten biriyle tanışsan için kaynasa bile birkaç gün sonra geriye dönüp bakmazsın.
bu adam doğru değilmiş ki bitmesine neden olmuş, başkasını seviyorum demiş.

bir de o "iyi ki" li mesajı gerçekten birine mesaj olabilir. seninle ilgisi olduğunu sanmıyorum. bakıp da boş yere şişirme egosunu, takip ettiğini görür storyleri.

kimseyi kendinizden çok sevmeyin ve üzerinize alınmayın şarkı sözü diyip geçerler çok sevseydi zaten kendinden ödün verip adam olurdu bu kadar sevgi niye hak etmediği bile bile yazık etmeyin kendinize kimse sizin aklınızdan kürtaj yoluyla çıkaramaz o adamı şimdi bile onu düşünüyorsunuzdur büyük ihtimal güçlü olun zamana bırakın emin olun ilerde iyikide diceksiniz iyikide ha birde unutmayın Rabbim kuluna evet der istediğini verirmiş hayır der daha iyisini verirmiş düşünsenizse evliliğinizi çocuğunun olduğunu bu yolda çocuk mu bakar kadın mı bebek bezi alabilmek için bile olmadık işlerde çalışır heba edersiniz ömrünüzü evliliğiniz çokmu güzel olurdu yada bu ilişki nereye kadar böyle devam ederdi siz anca adam olur kayısıyla beklerdiniz ve ömrünüze kendinize yazık ederdiniz

Back
X