Leylanın çeyizi :)))))

liberte11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
2.351
0
0
Afyon
Devamı 2. ve 3. sayfada kızlar :)

$nevresim takımı.webp $TYL-EV~1.webp $0-1 peçetelik.webp $0-2 kahvaltı takımı.webp Eki Görüntüle 358440 $0-4 çatal-bıçak.webp $0-5 çay-şeker.webp $0-6 dore saklama kabı.webp $0-8 karaca g.webp $0-9 kek fanusu.webp $0-10 kepçelik.webp $0-11 kesme tablası.webp $0-12 kurabiye kalıbı.webp Eki Görüntüle 358449 Eki Görüntüle 358450 $0-15havlu.webp $0-16tuvalet seti.webp $386_kucuk.webp $25731_9431-H_0244_small.webp $116755_300-300.webp $çerezlik.webp Eki Görüntüle 358457 $kristal takım.webp $servis kaşığı.webp $sürahi dore.webp

Bunlarda benim cici eşyalarım. Nevresim takımlarım ve pike takımlarımın modellerini unuttum. onlara bakıp eklicem. daha birçok şey var. aldıkçada eklerim düğünün 9 Eylülde :32::32:

Son düzenleme:
çok güzel güle güle kullan. kırmızıdan gına gelmişti bana artık. bazen okulda konu açılıyor nişanlı arkadaşlar yeni bi şey keşfetmiş gibi ayy siyah beyazla kırmızı çok güzel oluyor diyolar :D hadi ya diyorum hiç aklıma gelmemişti doğrusu çok yaratıcı :D

moru ben de çok severim bu arada :D çok beğendim her şeyini mutlulukla kullanırsın inşallah :))

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ÇEYİZLERİNİ.MOR RENGİ BENDE SEVERİM ÇOK ASİL BİR RENKTİR.İYİ MOR RENKLİ MUTFAK EŞYALARI BULABİLMİŞSİN.:nazar:

Canım bir mor sevdalısı olarak aldıklarını çok beğendim:16: Allah ağız tadı ile güle güle kullanmayı nasip etsin.Nevresim takımımız,havlularımız,banyo setimiz aynı zaten:1:
bende mutfak eşyalarımı mor tonlarında alıyorum bu yüzden topicini takip edeceğim merakla bekliyorum aldığın diğer şeyleri

hepsi çok güzel canım...
güzel günlerde kullanırsın inş.:nazar:

çok güzel güle güle kullan. kırmızıdan gına gelmişti bana artık. bazen okulda konu açılıyor nişanlı arkadaşlar yeni bi şey keşfetmiş gibi ayy siyah beyazla kırmızı çok güzel oluyor diyolar :D hadi ya diyorum hiç aklıma gelmemişti doğrusu çok yaratıcı :D

moru ben de çok severim bu arada :D çok beğendim her şeyini mutlulukla kullanırsın inşallah :))

Bende siyah, beyaz ve kırmızıyı sevmiyorum canım yarın inş pike takımı ve neresim takımlarımın resimlerini koycam.

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ÇEYİZLERİNİ.MOR RENGİ BENDE SEVERİM ÇOK ASİL BİR RENKTİR.İYİ MOR RENKLİ MUTFAK EŞYALARI BULABİLMİŞSİN.:nazar:

Özelli mor aradım tatlım...

Canım bir mor sevdalısı olarak aldıklarını çok beğendim:16: Allah ağız tadı ile güle güle kullanmayı nasip etsin.Nevresim takımımız,havlularımız,banyo setimiz aynı zaten:1:
bende mutfak eşyalarımı mor tonlarında alıyorum bu yüzden topicini takip edeceğim merakla bekliyorum aldığın diğer şeyleri
Çok tşk ederim..yorumlar çok mutlu etti beni. daha eskiklerim var. mobilyalarım bembeyaz. salonumun tülü ve halısınıda mürdüm olarak düşünüyorum :)

güle güle kullanın , çok güzeller :16::16:

Teşekkürler :46:

kahvaltı takımın çok cici çok beğendim bende moru çok seviyorum sende benim gibi mor sevdalısın :16:

Bende moru çok seviyorum canım..Ama bir çok eşyada moru bulamadım ne yazıkki. O yüzden diğer sevdiğim renkleri aldım. Robotum kırmızı oldu. Arkadaşımın hediyesi. Ben pek kırmızıyı sevmem ama...

mavi tencerelerin çok hoş:) mor rengi bende seviyorum ama sana çok imrendim rengini seçmişsin diziyosun valla ben hala karar veremedim:) hepsini iyi günlerde kullan inş.

:46:
mavi tencerelerin çok hoş:) mor rengi bende seviyorum ama sana çok imrendim rengini seçmişsin diziyosun valla ben hala karar veremedim:) hepsini iyi günlerde kullan inş.

Tatlım bir çeyizciye git ve orada en sıcak renk sana hangisi geliyor ise onu seç ben öyle yaptım ve pişman olmadım. Tabi bası ürünlerde istediğim rengi bulamadım ya da annem daha önce almış olduğundan uyumlu olmadı ama en azından göz önünde durcak herşeyin rengini uyumlu seçtim :46:

Bu renkli tencerelere bayılıyorum yaaaaaaaa.bakarken içim açılıyor.çok güzel mavi mavi..

liylaaaaaaaaaaa :16::16::16: kuzummm herşeyin çok özenli mis gibi uyumlu çok tatlı.
zevkli seçimler yapmışsın allah kocişlerle mutlu mesut kullanabilecegın günleri getirsin bi an önceeee :23::23::23::23:

liylaaaaaaaaaaa :16::16::16: kuzummm herşeyin çok özenli mis gibi uyumlu çok tatlı.
zevkli seçimler yapmışsın allah kocişlerle mutlu mesut kullanabilecegın günleri getirsin bi an önceeee :23::23::23::23:

Sağol canımmmm benimmmm :)))) Ayyy hemen gelsinnnn ya o günler artııkkkkk. Eşyalarımı kullanmak için sabırsızlanıyorummmm :21::21::21: Senin yine az kaldı düğüne daha banaa çoookkk varrr...

Back
X