herşey muhteşemhayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah :)birden menekşe moru oldu heryerrr:):):
Hayırlı olsunnGüle güle kullan tatlım çeyizlerini..
hepsi çok güzel canım...
güzel günlerde kullanırsın inş.
çok güzel güle güle kullan. kırmızıdan gına gelmişti bana artık. bazen okulda konu açılıyor nişanlı arkadaşlar yeni bi şey keşfetmiş gibi ayy siyah beyazla kırmızı çok güzel oluyor diyolarhadi ya diyorum hiç aklıma gelmemişti doğrusu çok yaratıcı
moru ben de çok severim bu aradaçok beğendim her şeyini mutlulukla kullanırsın inşallah :))
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ÇEYİZLERİNİ.MOR RENGİ BENDE SEVERİM ÇOK ASİL BİR RENKTİR.İYİ MOR RENKLİ MUTFAK EŞYALARI BULABİLMİŞSİN.
Çok tşk ederim..yorumlar çok mutlu etti beni. daha eskiklerim var. mobilyalarım bembeyaz. salonumun tülü ve halısınıda mürdüm olarak düşünüyorum :)Canım bir mor sevdalısı olarak aldıklarını çok beğendimAllah ağız tadı ile güle güle kullanmayı nasip etsin.Nevresim takımımız,havlularımız,banyo setimiz aynı zaten
bende mutfak eşyalarımı mor tonlarında alıyorum bu yüzden topicini takip edeceğim merakla bekliyorum aldığın diğer şeyleri
güle güle kullanın , çok güzeller
kahvaltı takımın çok cici çok beğendim bende moru çok seviyorum sende benim gibi mor sevdalısın
mavi tencerelerin çok hoş:) mor rengi bende seviyorum ama sana çok imrendim rengini seçmişsin diziyosun valla ben hala karar veremedim:) hepsini iyi günlerde kullan inş.
liylaaaaaaaaaaakuzummm herşeyin çok özenli mis gibi uyumlu çok tatlı.
zevkli seçimler yapmışsın allah kocişlerle mutlu mesut kullanabilecegın günleri getirsin bi an önceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?