Leylass'ın cicilerii :)

selam kızlar,bende aranızda yeniyim.Düğünüm nasipse 22 haziran 2014.Çok güzel bir telaş:)

Güle güle kullan canım çok güzelmiş hepsi çok zevkli.

Buyrun kızlar bugün salon takımımızı ve yemek odamızı istikbalden aldıkyalnız yemek odasında büfe ve büfe aynası aldım ben gümüşlük ve vitrin gerekli görmediğimden almadım

Son düzenleme:
Bunlar da bugün koçtaştan aldığım ciciler
Bu uyku setini de istikbalden hediye kaptık

Eklentiler

• $istikbal-sleepwell-spring-uyku-set-tk-190713-1.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 88

Bunlar da bugün koçtaştan aldığım cicilerEki Görüntüle 955196 Eki Görüntüle 955197
Bu uyku setini de istikbalden hediye kaptık

Güzel günlerde kullan hayırlı olsun mobilyaların

Canım maşaAllah çeyizlerin çok güzel oturma takımında çok güzel bende bunu düşünüyorum almayı şuanki seçeneklerden bakalım .Güle güle kullan hepsini

Canım güzel günlerde mutlulukla kullanın herşeyinizi Mobilyalarınız hayırlı olsun

Aynı ürünlerimiz var canım :) güle güle aşkla kullanman dileğiyle topiğime beklerim :)

hisarların bazıları benımde aynısı canım güzel seçimler yapmışsın fakir süpürgeden annem almış kendine çok güzel çekiyo

hisarların bazıları benımde aynısı canım güzel seçimler yapmışsın fakir süpürgeden annem almış kendine çok güzel çekiyo

canım teşekkürler fakir süpürgeden anneme de kendime de aldım ama annem öncesinde felixinkinin kullanıyordu baktığın zaman fakir daha iyi çeker diyorsun ama felix daha iyiydi bence .Fakir de fena sayılmaz..

hepsi cok guzeller canım gule gule kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…