- Konu Sahibi incitanemtuana
-
yapılırmı incimmm dün kan tahlilim 0.0 çıktı mafoldumben
ama moralim bozuk değil sadece çok yorgun hissediyorum kendimi artık tedavi olacak halim yok gibi hissediyorum heryerim acıyor heryerim olsaydı keşke ama rabbim herşeyin hayırlısını çıkarsın karşımıza
biliyorumki o leylek banada bebek getirecek getirmezse kırarım onun gagasını hehehe
canım benim topiğin hayırlı olsun çok güzel olmuş a.s.
herşeyi veren YÜCE ALLAH bunun bilincindeyim verirsede o verecek sadece konuya uygun olsun diye böyle diyorum işin espirisi yani yanlış anlaşılma olsasın emi
benim mucizemi getirmeyi unutuyor olsalarda şu leylekler :çok üzgünüm: er yada geç birgün benim mucizemide alıp getirecekler benim halen umutlarım var :ecrin_bebek:
rabbim tüm isteyenlerin muratlarını tez zamanda hayırlısıyla veriri inşallah :Saruboceq:
canım benim resim ekliyecemde şuanda olmuyo hata veriyo sonra tekrar denerim resimleri eklerim canım arkadaşım :1hug:
fundam harikasın topiğine bayıldım:lepi: kızımla ve oğlumla hemen burdaki leyleklerin resmini çizdik ve onlara şu meşhur leylek ve bebek hikayesini anlattımkaydirigubbakcemile3
ama yemediler:kedi: anne hani karnından çıkmıştık leylekte nerden geldi bizi sonramı almış hastaneden eve leyleklemi geldik gibi sorulara cvp aradım:roflol::roflol::roflol:
sonra bu bir hikaye dedim geçtim.ama resim kısmı çok keyifliydi uyku öncesi süper bir şey oldu onlara kaydirigubbakcemile5
ellerine emeğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün leyleklerede selamlar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?